MOJE SREDE: Živeti v vprašanju

Moje srede so redne delavnice osebne rasti, skozi katere bomo krepili sebe, svoje zavestno delovanje, izbiranje iz sebe in zase. Skozi različne tematike in področja življenja bomo praktično spoznavali, kaj pomeni zavestno kreirati življenje in kako delovati onkraj kolektivnih avtomatizmov, omejitev in pogledov na življenje ljudi okrog nas.

Tokratna tema je Živeti v vprašanju

Spraševati smo začeli že kot otroci. Postavljali smo vprašanja, odrasli pa so nam dajali odgovore in nas s tem zelo omejili. Kaj če v resnici nismo želeli prevzeti omejene realnosti in sveta ostalih ljudi? Kaj če smo že kot majhni vedeli, da si lahko z vprašanji kreiramo življenje čisto po svoje in smo želeli samo raziskovati, kaj vse je mogoče? Kakšno bi bilo naše življenje, če kot otroci ne bi dobili nobenega točno definiranega odgovora in bi živeli v vprašanju?

Sama sem se na delavnicah v Hiši radosti postopoma učila vedno bolj delovati iz vprašanja. To je moje najosnovnejše in najljubše orodje, ki ga uporabljam vsak trenutek življenja. S to tehniko sem se znebila številnih omejitev in uživam v odkrivanju vsega, kar si resnično želim. Dovolim si spremembo in življenje postaja nekaj nepredstavljivo dobrega.

Na tokratni sredi, bi vam rada predstavila svojo zgodbo in vam s praktičnimi primeri pokazala, kaj pomeni živeti v vprašanju in kako lahko začnete to na vseh področjih uporabljati tudi sami. Kaj če je vse čisto preprosto in kaj če smo lahko vsak trenutek popolnoma drugačni? Kaj če ne rabimo vedeti kdo smo in kaj se nam bo zgodilo jutri?

Kaj vse je še mogoče?

Delavnico vodi Nadja Ogrinc, ki se je v preteklem letu dni s pomočjo delavnic osebne rasti v Hiši radosti, odprla življenju, ki si ga ustvarja čisto po svoje. Svoje izkušnje in spoznanja bo z veseljem delila tudi z vami.

Termin: Sreda, 4. november od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 15 eur

Za obdobje treh mesecev ob enkratnem plačilu je 100 eur.
Za udeležence delavnice Mojster sebe je 12 eur.
Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.