Money machine :: Stroj za denar

Živimo v realnosti, v kateri se ljudje izogibajo denarju obenem pa bi ga vsi radi imeli. Ogromno je različnih omejujočih prepričanj in načinov delovanja glede denarja, hkrati pa brez njega ne gre in se veliko ljudi pritožuje, da ga nima oziroma ga ima premalo, s čimer to samo še bolj ohranjajo.

Kako to spremeniti, kako delovati drugače in kako živeti drugačno življenje? Obstajajo možnosti, da si naberete veliko denarja in živite popolnoma drugačno življenje? Zagotovo obstajajo.

Skozi delavnico se bomo odprli radosti kreiranja svojega življenja in se naučili, kako za to uporabljati tudi denar.

  • Preskočili bomo omejitve, ki jih imamo v zvezi s tem, da bi delovali zase, kreirali po svoje in živeli svoje življenje in svojo radost.
  • Ozavestili bomo svojo odnos do denarja, vse naše omejitve, realnosti, ki jih živimo, in vse spremenili.
  • Spoznali bomo načine, kako lahko dobimo denar, in kako se odpreti vedno novim potem, po katerih denar lahko pride do nas.
  • Odprli se bomo drugačnemu delovanju na področju kariere, posla in denarja.
  • Naučili se bomo, kako dobivati vedno več denarja, ga ohranjati in tudi uporabljati zase.
  • Spoznali bomo več različnih orodij, s katerimi bomo dnevno spreminjali svojo realnost, kar  se tiče denarja, in se mu še bolj odpirali v življenju.
  • Vstopili bomo v večjo dinamiko in kreacijo življenja.

Si predstavljate, da postanete pravi stroj za denar v vašem življenju? Da ga začne ogromno pritekati, se ga ogromno nabira in imate neskončno denarja? Tale delavnica je lahko začetek čisto nečesa novega.

Kaj bi vse kreirali v svojem življenju, če bi imeli neskončno denarja, kaj bi počeli, kje bi živeli?

Delavnico vodi izkušeni učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na čutni in preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Torek, 23. julij od 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 40 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127. Število udeležencev je omejeno.