Neumnosti seksualnosti in Avtomatski odzivi pri sexu in odnosih

Na tokratni delavnici bomo prejemali in se naučili izvajati telesna procesa Neumnosti seksualnosti in Avtomatski odzivi pri sexu in odnosih. Oba spadata med telesne procese Access Consciousness, ki je skupek različnih orodij, seminarjev, tehnik osebne rasti, prenovitve telesa, življenja in je razširjen po celem svetu.

Na preprost način bomo odstranjevali vse neumnosti, kar se tiče seksualnosti, ki se jih gremo v svojem telesu in v svojem življenju. Seksualnost je v tej realnosti povezana s popolnim sojenjem, s tem pa si onemogočamo prejemanje. Pogosto prejemamo samo od tistih, s katerimi bi imeli spolni odnos in ko bi ga imeli. Ogromno pa imamo omejitev tudi pri prejemanju od teh ljudi oziroma v spolnem odnosu.

Odstranjevali pa bomo tudi vse Avtomatske odzive pri sexu in odnosih, ki jih imamo v svojem telesu in smo jih prejeli od drugih, prinesli s sabo od drugje in jih tudi sami skreirali v svojem telesu. Onemogočajo nam lahkotnost, prisotnost, pristnost, prejemanje, radost in kreiranje skupaj s svojim telesom in drugimi.

Koliko sodimo v svojem življenju, kakšno seksualnost in odnose živimo in kaj če obstaja drugačna realnost in drugačne možnosti?

Delavnica ni namenjena samo ljudem, ki imajo že opazne težave, ampak vsem, ki si želite proces prejemati, se ga naučiti izvajati in zaživeti še več lahkotnosti in sebe skupaj s svojim telesom.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in drugim? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Neumnosti seksualnosti in Avtomatski odzivi pri sexu in odnosih.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Termin: Nedelja, 22. november 2015, do 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omejeno.

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 178-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.