OBALA!!! Delavnica ČAROBNA MOČ ŠTEVIL: NUMEROLOGIJA IN ROMANTIČNI PARTNERSKI ODNOSI – 1. del

ZAKAJ PRIDOBITI ZNANJE NUMEROLOGIJE IN RAZUMETI ODNOSE?

Znanje in poznavanje numerologije je dragoceno za vse tiste, ki si s pomočjo tega znajo in želijo raložiti svoj vsakdanjik, še posebno v čustvenih odnosih, kot so družinski in romantični. Numerologija je že več tisočletij znana praksa, s pomočjo katere so si življenje razlagale že stare civilizacije. Do danes se je veliko znanja ohranilo, znani so seveda tudi zapisi, ki to dogajanje tudi pojasnjujejo. Čez zgodovino je ogromno numerologov  razvilo in prilagodilo znanje energijam vsakdanjika, z namenom, da bi v življenju z zadostnimi informacijami sledili poti, ki jo čutimo oz. želimo uresničiti. Namen numerologije je, da s pomočjo števil ozavestimo ne zdrave energije, ki dajejo nezdrave rezultate. Z zavedanjem svojih potencilaov in darov energijo usmerjamo v bolj pozitivno, uspešno življenje. Pogumno raziščite svet števil in najdite v njih čudežno moč.
S pomočjo numerologije bomo na delavnici raziskali in analizirali naše partnerske odnose. Pogledali bomo kakšne energije smo v odnose prinesli, kakšne odnose zgradili in kakšne energije razvili. Ali so odnosi zdravi ali ne, vemo sami. Med nezdrave odnose ponavadi prištevamo odnose v katerih partnerja ne najdeta skupnega jezika, vizij, spoštovanja in enostavnih kompromisov. Ponavadi v nezdravem odnosu ne moremu razvijati naših potencialov, so pa žal takšni odnosi velikokrat izjemen poligon razumevanja naših čustev in življenja na sploh. V odnosih lahko vedno prepoznamo osnovne štiri vloge, ki jih igramo in sicer, vlogo žrtve, saboterja, prostitutke in otroka. V kakšni meri se tem vlogam posvečamo, nam kažejo rezultati v naših odnosih. V partnerskih, romantičnih odnosih lahko pod drobnogled vzamemo tudi temelje in vidimo kako trden je naš odnos. Vedno nas zanima ali temelji na čustvih, odvisniških energijah ali je temelj našega odnosa resničnost, iskrenost, spoštovanje, … Namen življenja na Zemlji je, da ga živimo v odnosih, v paru, družini, morda v skupnosti. Nobeno živobitje ni ustvarjeno zato, da življenje preživi sam.  Skozi generacije se vrednote niso uničile, le podprte so bile in so z drugačnimi energijami, ki nas še vspodbujajo, da odnose živimo v harmoniji, miru in zadovljstvu.

S pomočjo števil, bomo spoznali odnose, v katerih vlada izjemna harmonia, usoda, itd, in odnose v katerih so neprestana trenja. Vsi hrepenimo po uspešnem in zadovoljnjem odnosu, zato je pomemno zavedanje, s kakšnimi energijami vstopamo v odnose in jih razvijamo. Na delavnici bomo pogledali kakšni so vaši potencili v odnosih, kakšna energija razvija odnos v tem trenutku. Pogledali bomo, na kateri točki ste se ustavili in ne morete naprej in zakaj romantičnega odnosa v tem trenutku morda nimate.

Pod drobnogledom bodo energije vsi romantičnih, dušnih, karmičnih odnosov, trikotnikov.  Pogledali bomo zakaj se takšne energije razvijajo, kako iz takšnih odnosov razviti odnos v katerem se bomo počutili varne, izjemne in mirne. Pogledali bomo kakšna energija razvija partnerske odnose danes, kaj je pravzaprav tisto, česar se moramo zavedati v odnosu samem. Zavedanje, da se v odnosih nenehno razvijamo, pilimo svoje diamatke, učimo, razvijamo svoje potenciale in kreiramo svojo prihodnost je zelo dobrodošlo. Skozi ključe se bomo na delavnici dotaknili različnih tematik, s pomočjo katerih si boste lahko ustvarlili predvsem jasnejšo energijsko sliko vašega partnerskega, romantičnega odnosa.

Delavnica Z NUMEROLOGIJO V ROMANTIČNEM ODNOSU bo potekala v dveh sklopih. Z njo bomo pridobili naslednje ključe:

I.    SKLOP

1.    KLJUČ: SPOZNAJTE ENERGIJE SKOZI ŠTEVILA 

Spoznali bomo pomen posameznega števila od 1 – 9, da bomo lahko razumeli nadaljne ključe in izračune, vsako število ima svoj pomen, svojo vibracijo, energijo. S pomočjo števil bomo v sebi odkrili potenciale, darove in izzive.

2.    KLJUČ : ŠTEVILO ŽIVLJENJSKE POTI OBEH PARTNERJEV

Izračunali bomo število žeilvjenjske poti obeh partnerjev. Se pravi sešteli bomo datum, mesec in leto rojstva ter tako pogledali, kakšna energija razvija vaše življenje in kakšne potenciale o partnerskem odnosu nosita.

3.    KLJUČ: BORITEMSKO ŠTEVILO OBEH PARTNERJEV

Izračunali bomo bioritemsko število obeh partnerjev, ki nam pove energijo, ki vpliva na naše število življenjske poti. Pogledali bomo kakšen odnos skupaj sestavljata, kako sodelujeta tudi na drugih življensjkih področjih. Bioritemsko število izraža naše psihofizične sposobnosti in dopolnjuje karakteristike števila življenjske poti. V našem primeru določa vrsto medsebojnih odnosov

4.    KLJUČ: ŠTEVILO IMENA IN PRIIMKA OBEH PARTNERJEV

S številom, ki ga pridobimo kot vsoto števil imena in priimka, lahko razberemo energije, ki jih je posameznik prinesel v trenutni odnos. S tem številom lahko razberemo tudi energije, ki se prenašajo že iz generacije v generacijo in vidimo, kateri vzorec je tisti, ki razkriva naš partnerski, romantični odnos. Te energije lahko segajo tudi naših pradedkov, prababic in še dlje.

5.    KLJUČ: HARMONIJA IN UJEMANJE ENERGIJ PARTNERJEV

Sedaj ko imamo pripravljene kombinacije izpeljank našega rojstnega datuma in imena ter priimka, lahko začnemo s primerjanjen števil  in ugotovimo njihovo ujemanje in neujemanje. Kadar se števili ne ujemata še ne pomeni, da v vsakdanjiku ni ujemanj, ponavadi gre za trenja energij in večkratne nesporazume. Enako je pri ujemanju. Več o tem na delavnici.

II.    SKLOP

1.    KLJUČ: ŠTEVILO OSEBNEGA LETA OBEH PARTNERJEV

Izračunali bomo število osebnega leta obeh partnerjev in tako ugotovili v katerem obdobju se pozameznih nahaja. Ali sta v enakem osebnem obodbju, ali osebna leta dopolnjujeta eden za drugim, ali je med vama nekaj osebnih let razlike. Število osebnega leta posameznika traja od njegovega rojstnega dneva do naslednjega rojstnega dne. Razkrije nam skrivnosti in razvoj energij, nalog in izzivov ki nas v tem obdobju čakajo.

2.    KLJUČ: 4 VRHUNCI  SREDNJEGA ŽIVLJENJSKEGA OBDOBJA OBEH PARTNERJEV

Vrhunci so prelomnice življenjskih 9-letnih ciklov v srednjem življenjskem obdobju. Povedo nam obdobje v katerih lahko naredimo preboj, do nekašni preizkusi znanja, ki jih moramo opraviti.

3.    KLJUČ: SKUPNA VIZIJA OBEH PARTNERJEV

Število vajine skupne vizije nam pove, kakšna je potencialna energija vajinega partnerskega odnosa. Kakšno energijo posameznik razvija, da lahko pride do uresničitve svojega potenciala v partnerstvu. Število vizije nam pove katero energijo posameznik razvije, če nanjo vpliva energija števila skupne vizije.

4.    KLJUČ: S POMOČJO ŠTEVIL RAZUMEM SVOJE, PARTNERJEVE IN SKUPNE ENERGIJE

Ozavestili bomo števila, ki smo jih v obeh sklopih izračunali. Pogledali bomo, kako razvijamo svoje energije in kako pri tem pomagamo partnerju ali on nam. Kako z zavedanjem energij razrešite trenutne izzive na vseh življenjskih področjih. Zavedanje razvoja energij nam daje možnost, da z ozaveščanjem v vsakdanjiku delujemo bolj pozitivno, negativne energije pa razmagnetimo, da v prihodnosti ne vplivajo več na naš odnos.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem generacijam, pravzaprav vsakemu posamezniku, ki želi svoj partnerksi odnos ozavestiti tudi na energijski ravni, ga razviti v še bolj kvaliteten odnos, ali v romantični odnos sploh vstopiti. Morda čutite, da niste v pravem odnosu ali pa čutite, da živita s partnerjem eden mimo drugega. Vse to in še več bomo raziskali na delavnici s pomočjo števil.

Dodatne informacije in prijava:

Vsi, ki se mi boste pridružili na delavnici vas vljudno prosim, da se na dogodek prijavite preko emaila: Karmen@intuicija.si ali tel.: 070 725 696 (sms) in zraven pripišete svoje ime in priimek, ter rojstni datum, da bom lahko pripravila material za delavnico, kjer boste lažje sodelovali.

Zraven pripišite še podatke za partnerja.

Na primer:
NATAŠA LUKOVEC, 24.9.1959 (če ste poročene pripišite še dekliški priimek)
MARKO ŽERJAL, 2.11. 1963 (partner, mož)

Če želite svoje življenje vzeti resnično v svoje roke, potem se mi pridružite v okviru naslednjih terminov:

LJUBLJANA:Duhovni Tempelj Annai, Tbilisijska ulica 83a, Ljubljana – Vič
1. sklop: 11.02. 2016 ob 17h
2. sklop: 15.02. 2016 ob 17h

MARIBOR: Center Oona, Dušanova 5, Maribor
1. sklop: 19.02. 2016 ob 17h
2. sklop: 04.03. 2016 ob 17h

OBALA: Duhovni Tempelj Annai, Gabrovica 18a, Črni Kal
1. sklop: 22.02. 2016 ob 17h
2. sklop: 07.03. 2016 ob 17h

Prispevek: 45,00 €

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia