Poletni solsticijski oddih in retreat na Murterju

Poletni solsticijski oddih in retreat na Murterju
   Cena za 5 dnevno namestitev (4 nočitve) na osebo je 179€. Ta ugodna cena za nočitve s programom, traja od 17.-26. Junija. V ceno je vključeno dnevno pitje aktivne prečiščevalne gline. Rezervacije na telefon: 051 872 204 Mojca in email: info@fewomurter.com (število mest je omejeno! Prevoz lasten, za prevoz lahko med interesenti poskrbimo tudi za povezave, da se dogovori za skupni prevoz, obstaja tudi redna avtobusna linija Ljubljana-Zadar (za 30€), ali tudi vlak, GoOpti, ipd).
Hrana ni vključena v ceno, zjutraj se po naročilu pripravijo smoothiji, kosilo in večerja je na voljo tudi v večih restavracijah po zelo ugodnih cenah..
   Zraven čudovite nastanitve v etno aparmajih Gajeta Murter, na otoku z rajskimi plažami, čudovito neokrnjeno naravo in tudi obiljem “točk moči” v naravi, boste imeli na voljo tudi program osebne rasti, ki vas bo prenovil in vam dal novih zagonov za naprej. Ne le za to poletje, ampak za vse vaše prihodnje poti, veljalo bo načelo; “Danes je prvi dan vsega vašega življenja pred vami.”
Program, ki bo na voljo, bo vključeval; jutranje vaje za dvig življenjske energije in pomlajevanja, obiske točk moči v naravi in regeneracija s pomočjo narave, nabiranje zelišč, spoznavanje procesov za aktivacijo samozdravljenja, Chi Gong vodenje energije, meditacije. Na voljo bodo tudi dejavnosti in procesi za odkrivanje življenjskega poslanstva, uravnavanje na raznih življenjskih področjih, vpogledi v področja, ki stagnirajo, možnost podpore pri osebnih transformacijah težav, sprostitev travm, blokad, poseganje v nezavedno in nadzavedno,..
Dejavnosti bodo potekale v neokrnjeni naravi, na različnih točkah moči, ki bodo podprle procese in kreacije ali tudi v zaprtih prostorih, če vreme ne bi drugače dopuščalo.
   Dejavnosti bodo potekale v neokrnjeni naravi, na različnih točkah moči, ki bodo podprle procese in kreacije ali tudi v zaprtih prostorih, če vreme ne bi drugače dopuščalo.
Aktivnosti se boste udeleževali po lastnem občutku in željah, torej prostovoljno.
    Na voljo bodo tudi prečiščevalni pripravki; jutranji detox smutiji, prečiščevalna aktivna glina, ječmenova trava, magnezijev klorid;
Organizator programa je Inštitut za širjenje zavesti Kristalin
email: info@institutkristalin.eu
SRČEK DALMACIJE MURTER                                  

   Med jadranskimi otoki po svoji slikovitosti izstopa Murter, ki se nahaja v osrčju Dalmacije, otok ribičev, oljčnih nasadov in ladjarjev ( ladjedelci lesenih ladij GAJET ). Doživite ga takrat, ko ni prevelike gneče in uživajte v pristnem dalmatinskem ambientu vasice Betina. Murter in kopno povezuje dvižni most (brezplačno prečkanje), tako da lahko iz Ljubljane do ljubke Betine pridete v le 4-ih urah.

Bivali boste v trinadstropni hiši Murter Gajeta z osmimi samostojnimi apartmaji, ki so za 3, 4, ali 5 oseb (skupno bivanje). Apartmaji so polno opremljeni, kuhinja z vsemi pripomočki, brisače, posteljnina,..
Vsi apartmaji so klimatizirani in imajo brezplačen dostop do interneta. Gostom nudijo na uporabo kolesa (vključeno v ceno). Hiša se nahaja 50m od morske obale v kamnitem zgodovinskem jedru mesta Betina.

Ob vsej obali otoka Murter, kjer se nahaja tudi ribiška vasica Betina, se nahajajo idilične prodnate plaže in plaže pod borovimi gozdički. Sanjsko 🙂 Ker je v ponudbo vključena tudi izposoja koles, lahko otok raziščete tudi s kolesom.
Izkušnja mediterana kot je bil nekoč. Doživetje v apartmajih Stara Ladjica je idealno za tiste, ki jih navdušujejo stari časi, majhne kamnite beneške uličice in pristen stik z domačini ter neokrnjeno naravo. Zjutraj se je prav užitek odpraviti na majhno lokalno tržnico, pokramljati z branjevkami, se čez dan kopati na majhnih privatnih zalivih ali večjih in splošno poznanih, kot so Čigrađa, Slanica, Kosirina, Podvrške, se sprehoditi preko povezave na Otok Ljubezni, ali se odpraviti na izlet s čolnom do okoliških otočkov, do bližjih pa mnogi tudi plavajo. Pravo robinzonsko doživetje v avtohtonem dalmatinskem ambientu!

   Od nas se lahko odpravite  tudi na izlet v nacionalni park Kornati (http://www.np-kornati.hr/), nacionalni park Krka (http://www.npkrka.hr/), naravni park Vransko jezero (http://www.pp-vransko-jezero.hr/virtual/vransko.html), neodkrita jezera Martin Broda in druge lepote narave v bližini ali do bližnjih mest Split, Zadar, Šibenik, Vodice, Primošten,..
Še več slik od apartmajev v čudovitem etno/rustikalnem stilu, najdete na:
Rezervacija termina je potrjena, ko je prejeta akontacija 59€, na bančni račun Inštituta Kristalin: SI56 1010 0005 3191 206
(odpoved rezervacije je možna do 14dni pred prihodom z vračilom akontacije, za kasnejše odpovedi se akontacija ne vrača)
|||::
Ivana Gorana Kovačića 3, Murter, Croatia