Odstranjevanje vzorcev disharmonije in specifičnih gravitacij

Telesna procesa Access Consciousness, ki se ju bomo naučili na delavnici sta Odstranjevanje vzorcev disharmonije in Odstranjevanje specifičnih gravitacij.

Na delavnicah telesnih procesov se učimo komunicirati s telesi, slediti energiji in zaznavati. Vedno znova na različne načine odklepamo in osvobajamo telesa neskončnim možnostim, ki bi jih lahko imelo že vseskozi. Skupaj s telesi gremo skozi procesi spoznavanja, kaj vse je lahko življenje in kaj vse je mogoče.

V svojih telesih pogosto ohranjamo disharmonijo, to je nekaj kar kreira slabo počutje, bolečino in bolezni v našem telesu. Pogosto smo pobirali vzorce disharmonije od drugih, kot so naši prijatelji in družinski člani, da bi jih pomirili in zato, da bi jim pomagali. Zaklenili smo jih in skrili v telo. Skozi telesni proces odstranjevanje vzorcev disharmonije bomo telo odpirali harmoniji.

Specifične gravitacije so vse, kar smo naredili s svojimi telesi, da bi bili težki, resni in s tem bolj ustrezni za to realnost. Ta proces bo odstranil tudi vse, kar ste poskušali sprejeti kulturne norme in moralnost svojega življenja ter vse, kar s tem kontroliramo svoje telo in si onemogočamo lahkotnost.

Oba telesna procesa predstavljata razvajanje našega telesa. Življenje na Zemlji pa postane čisto nekaj drugega.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in sebi? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, in Body Class.

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Tekom delavnice telesna procesa prejemate in izvajate. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Odstranjevanje vzorcev disharmonije in Odstranjevanje specifičnih gravitacij.

Termin: Sobota, 19. december, od 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Posebna ugodnost: Če se v istem vikendu udeležite tudi delavnice telesnih procesov Obnavljanje radosti utelešenja in odstranjevanje časa, dimenzij in resničnosti, ki je v nedeljo, 20. decembra, dobite v paketu še osebno seanso pri Harisu Omanoviču.

 

Telesna procesa sta del Access Consciousnessa.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Obna