Osvobajanje iz vzročno-posledične resničnosti

Telesni proces Access Consciousness, ki ga bomo spoznali, se imenuje Odstranjevanje vzročno-posledične resničnosti in aktualizacija popolne spremembe realnosti. Z njim bomo telo osvobodili iz vzročno posledične realnosti in ponavljanja vedno istih stvari ter zaklenjenosti v ponavljanje. Stopili bomo ven iz tega, da nam preteklost kreira življenje in dovolili si bomo biti totalna sprememba v sedanjosti. Odprli se bomo lahkotnosti zavestnega življenja, izbiranja in radosti.

V juliju je to bila ena intenzivnejših delavnic, zato jo v avgustu ponavljamo.

Poleg tega pa se bomo učili komunicirati s telesi, povezati z njimi, naučili se bomo biti doprinos telesu in osebi, na kateri delamo, energija, dopuščanje, prejemanje, prostor, prisotnost, zavest, spreminjanje, dotik. Prakticirali bomo tudi kreiranje z vprašanji in uporabo Accessovih čistilnih izrekov.

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites in Body Class.

Termin: Ponedeljek, 15. avgust 2016, od 19. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 40 eur

  • Ponavljanje tega telesnega procesa stane 20 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

korekcija-vida-tempelj-srca
|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija