Osvobajanje, raziskovanje & kreiranje s telesi

Na tokratni delavnici bomo raziskovali, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Delavnica bo potekala na masažnih mizah in se bomo naučili izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness. Poleg tega pa se bomo učili komunicirati s telesi, povezati z njimi, naučili se bomo biti doprinos telesu in osebi, na kateri delamo, energija, dopuščanje, prejemanje, prostor, prisotnost, zavest, spreminjanje, zavesten dotik. Prakticirali bomo tudi kreiranje z vprašanji in uporabo Accessovih čistilnih izrekov.

Telesni proces, ki ga bomo spoznali, se imenuje Odstranjevanje demonskih napadov na organe in obnavljanje možnosti, ki spodbujajo življenje. Osvobajali bomo telo od prisotnosti demonov in drugi entitet. Poleg samega telesnega procesa bomo izvedeli več o entitetah, kako delovati z njimi v vsakdanjem življenju in kaj je potrebno, da smo.

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites in Body Class.

Termin: Sreda, 24. avgust 2016, od 19. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 40 eur

  • Turbo rast: Zakup rednih delavnic ob sredah za 2 meseca stane 160 eur. Vsi kupci paketa so redno udeleženih v akcijah in popustih.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija