Osvobajanje, raziskovanje & kreiranje s telesi

Na tokratni delavnici bomo raziskovali, kako kreirati skupaj s telesi, kako jih osvobajati in odklepati. Delavnica bo potekala na masažnih mizah in se bomo naučili izvajati enega izmed telesnih procesov Access Consciousness. Poleg tega pa se bomo učili komunicirati s telesi, povezati z njimi, naučili se bomo biti doprinos telesu in osebi, na kateri delamo, energija, dopuščanje, prejemanje, prostor, prisotnost, zavest, spreminjanje, zavesten dotik. Prakticirali bomo tudi kreiranje z vprašanji in uporabo Accessovih čistilnih izrekov.

Telesna procesa, ki ju bomo spoznali, se imenujeta Anafilatični šok in Kvadrat laksacije. Sproščali bomo vse, kar je preobremenjenost in utrujenost v mišicah. Skozi čas so mišice vedno bolj zategnjene, kreira se staranje, skrčenost, nabirajo se travme bodisi zaradi prevelikih oziroma naglih obremenitev ali zaradi vsiljenih stališč od drugih in zlorab, zapiranja vase. Procesa uporabljamo kot izjemno sprostitev mišic, pomladitev telesa in nevtraliziranje posledic preobremenjenosti tako kot športu kot npr pri petju in na drugih področjih. Skozi prejemanje in izvajanje teh dveh procesov se nam lahko zgodi, da doživimo neverjetno in nepozabno sprostitev telesa.

Skozi praktično delo bomo še ozavestili, kje se vse krčimo v svojem življenje, kje vse nabiramo stališča, kaj vse preobremenjujemo svoje telo, kje mu ne dovolimo, da zaživi lahkotnost, kaj vse kreiramo staranje in kako je to povezano s celim življenjem. Dovolili si bomo biti sprememba na vseh teh področjih in zaživeti novo življenje.

Delavnica je razvajanje za naše telo in vstop v drugačno življenje skupaj s telesi. Koliko si zares dovoliš nežnosti in prejemanja v življenju?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih petih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Temelji, Joy of Business, Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilites in Body Class.

Termin: Sreda, 17. avgust 2016, od 19. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Cena: 40 eur

  • Turbo rast: Zakup rednih delavnic ob sredah za 2 meseca stane 160 eur.

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija