Peat seminar – Celostna Terapija

PEAT ( Primordialna Energetska Aktivacija in Transcendenca) je tehnika/metoda/, ki se je razvila iz akunpunkture, kineziologije, pranayame in različnih meridianskih metod. V tej metodi so čudežno združena prastara znanja o človeku, ki izhajajo iz vzhodnega in zahodnega sveta, ki so sedaj združena v zaključen sistem. Najnovejša dognanja kvantne fizike in mehanike pa samo nadgrajujejo ta spoznanja in jih naredijo univerzalne, ter praktično uporabne za sodobnega človeka.  PEAT temelji na prepričanju, da je vzrok za vse čustvene in psihološke težave in bolezni, motnja v človekovem energijskem polju, zato z odpravo energijske motnje izginejo tudi čustvene in psihične težave. Samo metodo je leta 1999 razvil Živorad Mihajlović Slavinski. PEAT kot živ sistem se je z leti stalno nadgrajeval in izpopolnjeval.

PEAT odpravlja vse vrste čustvenih težav in negativnih odzivov, odpravlja fobije in strahove, odvisnosti vseh vrst, razrešuje družinske, ljubezenske in poslovne težave, odpravlja težave z denarjem in  občutke manjvrednosti, pomaga pri alergijah in fizičnih bolečinah, izboljša koncentracijo in pomaga pri učenju, olajša žalovanje za najbližjimi, nevtralizira strah pred smrtjo, omogoča duhovne izkušnje…Težko je našteti vsa področja pri katerih nam Peat lahko pomaga. Sam proces je zelo kreativen in intuitiven.

Peat je izjemno učinkovita nadgradnja metod energijske psihologije, kot so npr. EFT (Emotional Freedom Technics), TAT, Matrix…

Kaj dobim z udeležbo na dvodnevnem PEAT seminarju?
·   Udeleženci bodo integrirali svoje Primarne Polaritete
·   Naučili se boste samoprocesiranja z namenom odstranjevanja svojih lastnih težav in omejitev
·  Naučili se boste voditi druge ljudi skozi PEAT proces s ciljem integracije klientovih Primarnih Polaritet in odstranjevanja klientovih    problemov

PEAT procesi,  ki se bodo učili skozi dvodnevni PEAT seminar: Plitki (Bazični) PEAT, Globoki PEAT, DP-2, DIP (Peat Direktne Integracije) in vse njihove najaktualnejše izboljšave, ki jih v slovenski izdaji knjige o Peatu še ni in kot dodatek metoda kažiprsta za instantno odstranjevanje travm in problemov . V vse procese so vključene vse dosedanje izboljšave same metode (nekatere od njih so objavljene v novi knjigi Živorada.M. Slavinskega- PEAT- Novi Putevi z leta 2011) in nekatere s trenerskega izobraževanja pri Živoradu M. Slavinskemu. Knjigo “Peat-Novi putevi” bo mogoče dobiti na samem seminarju.

PEAT je vrhunska metoda, ki nas vodi korak po koraku do enostavnega, učinkovitega in hitrega ozdravljenja številnih motenj, alergij in do globokih Spiritualnih izkušenj.

PEAT ni samo še ena od številnih metod energetske psihologije, temveč je v njej združeno vse najboljše iz vzhodnih metod samorazvoja in samopomoči, ki so na edinstven način vključena v najnovejša spoznanja kvantne fizike in zahodne filozofije in ostalih tehnik samopomoči, ki obstajajo na tem prostoru.

PEAT je edinstven tudi zato, ker poleg terapije in odstranjevanja nezaželjenih stanj vstopa tudi na področje Spiritualnega razvoja. PEAT vam bo omogočil, da prodrete do najglobljega bistva svojega Bitja, do svojih “Primarnih Polaritet” ali Osebnih Kod. Zdaj lahko, na samem seminarju s pomočjo PEAT-a odkrijete svoji Izvorni Polariteti, ki ste ju kot Spiritualno Bitje ustvarili, ko ste prvič vstopili v manifestirani univerzum in med katerima sedaj igrate svojo življenjsko igro v številnih življenjskih situacijah.  Osvobodili se boste avtomatičnega in prisilnega vedenja in občutkov, ki vam zastirajo pogled na vaše resnično bistvo, sebstvo. To vam bo odprlo nove poti, da boste lahko postali vse, kar lahko ste, na vsakem področju vašega življenja.

Ko postanete Procesor PEATA boste  pospešili lastno Duhovno Evolucijo.

Za udeležbo na seminarju PEATA  niso potrebne nobene izkušnje ali predznanje.

Po besedah enega od najbolj poznanih učiteljev na Zahodu, Gurdjijeva: “Če želiš nadaljevati s svojim Spiritualnim razvojem, moraš v določenem trenutku pričeti poučevati druge.”

O samem seminarju bo izdano tudi potrdilo/certifikat.

Cena seminarja PEAT je 190 evrov, ob prijavi 2 oseb je cena 160 evrov za posamezno osebo.

Delo bo potekalo v majhni skupini. Prijave sprejemamo do zasedbe mest.

Voditelj : Grega Gregorec, certificirani Peat Trener
Datum in čas seminarja:

sobota 16.1.2016 in nedelja 17.1.2016  od 10.00 – 16.00 ure v Ljubljani

Vsi udeleženci dobijo potrebno gradivo.

O samem seminarju bo izdano tudi  potrdilo/certifikat (naziv procesor PEATA).

Sprejemam prijave za 2-dnevni seminar PEATA!!!

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto:
spiritualna.tehnologija@gmail.com