Poletne meditacije

angel

V sredo 20.7.2016 ob 18.00 uri, vas vabim na:
•meditacijo z nadangel Gabriel za jasnost in modrost;
•meditacijo z nadangelom Zadkielom in drevesom obilja

in na razvajanje z MASAŽO S TIBETANSKIMI SKLEDAMI

V prvi vodeni meditaciji bo z nami nadangel GABRIEL. Gabriel deluje z belim žarkom čistosti. Vodi nas, nam pomaga odkriti in nas spodbuja, da naredimo korak v smeri našega poslanstva. Pomaga nam, da razjasnimo simbole na naši poti, pritegne prave ljudi in prave priložnosti v naše življenje.

Diamant, ki se blešči od svetlobe in čistosti, predstavlja energijo nadangel Gabriel na Zemlji. Pomaga nam očistiti negativna čustva in prepričanja, ki so se nam usedla v energijske sisteme.

Gabriel sedi ob Bogu na njegovi levi. Ta stran pripada ženski energiji. Njen planet je Luna, ki pomaga pri prebujanju ženske, intuitivne energije in pri interpretaciji sanj in vizij.

V tej meditaciji vam bo nadangel Gabriel na tretje oko odtisnila biser modrosti, prejeli pa boste tudi posebno sporočilo in darila drugih nadangelov, vnebovzetih mojstrov in vodnikov. To bo resnično posebno potovanje.

Po meditaciji vas bo Boštjan Germek razvajal z MASAŽO S TIBETANSKIMI SKLEDAMI. Med zvočno masažo s tibetanskimi skledami se elektromagnetno možgansko valovanje poglobi iz beta v alfa in theta možgansko valovanje, s čimer se posameznik prepusti meditativnim in umirjenim občutkom, čistosti misli in intuiciji. Tibetanske sklede se med zvočno masažo polagajo na posamezne dele telesa.

Znano je, da je naše telo sestavljeno iz okoli 80 % vode ter da je prav voda idealen prenašalec vibracij iz okolja, tako da se ob zvoku tibetanskih skled zvočne vibracije prenesejo v kri, notranje organe, tkiva, vse do celičnega spomina. Zvočne vibracije tibetanskih skled ustvarijo idealno stanje v telesu in tako se blokirana energija sprosti, telo pa se povrne v ravnovesje.

Tisti, ki so zvočno masažo s tibetanskimi skledami že doživeli, svoja občutja med in po masaži najpogosteje opišejo kot peresna lahkotnost, mir, globoka sprostitev, jasnost misli, brezskrbnost, brezčasnost …

V drugi meditaciji se boste povezali z nadangel Zadkielom, ki vas bo odpeljal do drevesa obilja. Ugotovili boste, ali se morda zaradi kakršnega koli razloga upirate prejemanju obilja.

Nadangel Zadkiel deluje z vijoličnim žarkom transmutacije. Povezan je z mojstrom St. Germainom in vijoličnim plamenom in je vodja angelov vijoličnega plamena. Z njim je povezan kristal ametist.

Imeli se bomo RESNIČNO ANGELSKO.

Nasvet: Pridite v udobnih oblačilih. Priporočam, da s seboj prinesete ležalno podlogo, odejo in steklenico vode, ter po potrebi tudi vzglavnik.

Prispevek: 25 eur

Prijava:

http://www.notranjasvetloba.com/domov/poletne-meditacije/

angel
|||::
Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica