Potopisno predavanje in predstavitev knjige CAMINO

Vabimo vas na večer, obarvan z mistiko neVidnega sveta, ki se je Bojani Vranjek odstirala na Camino / Jakobovi poti.

Na tisoč kilometrov dolgo pot samote in duhovnih izkušenj je stopila v Saint Jean Pied de Port v Franciji in hodila peš preko Pirenejev do Compostele in naprej v Muxio in Finisterre ob Atlantskem oceanu.

Na osem tednov dolgem popotovanju se ji je odkrivalo marsikaj, kar ji je dalo nov vpogled za tančice življenja, spoznanja in izkušnje pa je vsak dan še sveže zapisovala v popotniški dnevnik, ki ga je necenzuriranega objavila tudi v knjigi.
S svojo doživeto izkušnjo nam Bojana sporoča naj nikoli ne omahujemo, ko stopamo proti neznanemu; naj se ne ustrašimo novih stvari in novih poti; pogumno stopimo spremembam naproti.

Naša Bojana, ki bo prišla v Center Notranje Svetlobe nam bo razkrila nekaj mistike Camina. ♥

Bojana Vranjek, ki je doma iz Slovenj Gradca, je leta 2014 prehodila okoli 1.000 kilometrov dolgo pot po celotni Camino Frances (s startom v Saint Jeanu Pied de Portu v Franciji, čez Pireneje in do Atlantskega oceana v Finisterre in Muxio).

Jakobova pot/Camino že od nekdaj velja za romarsko pot. Na tej poti se posameznik usmeri v svojo notranjost, v svoje bistvo in spoznava samega sebe – svoje omejitve, svojo moč, svojo vzdržljivost … SVOJO DUŠO.

Bojana bo z nami delila svojo edinstveno izkušnjo v besedi in sliki.

Prisrčno vabljeni.

|||::
Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica