Pozicijski HEPAD-i in Kompenzacijski premik

hh-708x404Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim. Tokrat bomo spoznali telesna procesa Pozicijski HEPAD-i in Kompenzacijski premik. Na sami delavnici prejemamo in izvajamo telesne procese.

Pozicijski HEPAD-i so položaji v vašem telesu, ki smo jih zavzeli in se s tem prikrajšali za neskončne možnosti s svojim telesom. Tako se Hendikepiramo, ustvarjamo Entropijo, se Paraliziramo, ustvarjamo Atrofijo in smo Destruktivni, da bi se bolj prilagodili in bolj ustrezali naši okolici.

Na delavnici se bomo naučili izvajati telesni proces, s katerim bomo odstranjevali Pozicijske HEPAD-e sebi in na drugih. Gre za enega izmed telesnih procesov Access Consciousness, ki je skupek različnih orodij, seminarjev, tehnik osebne rasti, prenovitve telesa, življenja in je že razširjen po celem svetu.

Hendikepiranje – Hendikepirali ste se pri tekmovanjih, ker veste, da ste hitrejši od vseh ljudi, hitrejši od kogarkoli okrog vas, da imate večje zavedanje, da ste bolj zabavni in podobno. Nekdo normalen bi hendikepiral druge in jim zadaj zavezal nogo ali roko, ne pa vi. Vi sami sebi zvežete obe roki in nogi, si zamašite usta in še zmeraj tečete.

Entropija – Postopoma kreiramo kaos v svojem življenju. S časom stvari razpadajo in slabijo. Zato vaše telo s časom slabi, vaša odnosi razpadajo (razen, če vanje ne vlagamo ogromne količine energije), vaš posel propade, vaš avto in vse, v kar ste verjeli.

Paraliza – Paraliziramo se takrat, ko skreiramo, da nimamo možnosti izbire in živimo samo stališče, ki smo ga zasedli.

Atrofija – Pri atrofiji rušimo strukturo, tako da ne moremo biti generativni. Atrofija je, ko se mišice krčijo in postajajo neuporabne. Ali ste opazovali ljudi, ki imajo veliko fiksnih točk gledanja? Toliko se skrčijo, da njihove mentalne sposobnosti postajajo neuporabne. Njihove kapacitete za radost, veselje in življenje se zmanjšajo. Zmanjšajo se njihove kapacitete za kreiranje in generiranje.

Destrukcija – Destrukcija je uporabljanje energije proti sebi in uporabljanje svoje kreativne moči za uničenje. Omejujemo možnost izbire, sprememb in kreiranja lahkotnosti v življenju.

Z vsemi temi načini onemogočanja sebe živimo fiksne poglede na situacije in življenje in jih na različne načine ščitimo in ohranjamo v realnosti. Vse to zato, da ne bi bili srečni, zadovoljni, polni, svobodni, kreativni, hitri, lahkotni, drugačni, živeli sebe in svoje neskončne možnosti skupaj s svojim telesom, kar ne bi bilo sprejeto od drugih oziroma bi preveč izstopali.

S pozicijskimi HEPADi-i ustvarjamo bolezni, bolečino, težo, nemoč in omejenost našega telesa.

Poleg tega telesnega procesa se bomo na tej delavnici naučili tudi telesni proces Kompenzacijski premik, ki je eden izmed telesnih procesov Access Consciousness in odklepa vse, kar dopušča laži o nemoči utelešenja. Osvobaja mesta, kjer se odmikamo od svoje potenčne moči in iz dneva v dan samo preživljamo, namesto da bi resnično živeli.

Ali zaznavate nemoč v svojem utelešenju? Koliko sebe resnično živite in koliko sebe konstantno pomanjšujemo ter vegetiramo iz dneva v dan?

Delavnica ni namenjena samo ljudem, ki imajo že opazne težave, ampak vsem, ki si želite proces prejemati, se ga naučiti izvajati in zaživeti še več lahkotnosti in sebe skupaj s svojim telesom.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in drugim? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

Za udeležbo ni nikakršnih predpogojev. Po delavnici dobite certifikat za izvajanje telesnega procesa Pozicijski HEPAD-i in Kompenzacijski premik.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Termin: Nedelja, 7. februar, do 18. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omejeno.

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 178-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

hh-708x404
|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija