Predavanje Elena Sofia Seničar- Intuitivni terapevt

Letak manjs 2i

 

Elena

 

Elena Sofia Seničar se vsakodnevno srečuje s težkimi zgodbami ljudi.

Vsi si želimo topline in ljubezni in če smo bili v preteklosti v odnosih ranjeni od bližnjih oseb, se lahko v spremenjenih odnosih tudi pozdravimo.

Dobiva informacije o osebi, ki ji želi pomagati – v obliki številk, barv, besed, ki jih poveže v sporočilo, ali pa preprosto vidi človekovo avro ali situacijo, ki se je, se dogaja ali se bo zgodila. “Vsak ima svojo usodo,” pravi. “Ne morem spreminjati usode ljudi, lahko pa jim pomagam sprejeti najboljšo odločitev zanje v določeni situaciji, najboljši razplet.”

Na njena vrata trkajo matere, obupani možje, zdravniki, politiki, sodniki, od vsepovsod. Vsem pove, kar jim gre, brez dlake na jeziku. “Moje poslanstvo je pomagati. To, kar sem pridobila, lahko tudi izgubim, zato ne smem lagati, niti molčati. Moje sposobnosti vplivajo na življenja drugih in odgovarjam za vsako izrečeno besedo!”

“Vidim auro ljudi. Vidim odgovore. Vidim, bolezni. Poznam poti, po katerih so stopali in vidim nove, kam bi morali, da bi bilo zanje najboljše.”

Lepo in srčno vabljeni na moje zelo zanimivo in zabavno predavanje, ki bo v sredo 8.6.2016 ob 19.00 uri v Hotelu Belvedere- dvorana Olea, Izola. Vstopnina je 30€, vstopnice se kupijo na dogodku samem. Lepo vabljeni, veselim se druženja z vami!
Elena Sofia Seničar <3

|||::
Dobrava 1a,Izola, Slovenia