Predstavitev Access Bars in telesni procesov Access Consciousness – Koper

SI ŽELITE SPROSTITI PO NAPORNEM DNEVU ?

SI ŽELITE ODPRAVITI STRES ?

IMATE OBČUTEK, DA STE OBTIČALI IN NE VESTE KAKO NAPREJ?

IMATE NEODPRAVLJIVO TEŽAVO ?

BI RADI ODPRAVILI TEŽAVE BREZ DREZANJA V PRETEKLOST IN POGREVANJA TEGA KAR JE BILO ?

 

Salonček Mirra, nega telesa in alternativne terapije v sodelovanju z Žarkom sreče, Centrom za kakovostno in srečno življenje, vabita da spoznate tehniko sproščanja ACCESS BARS® in telesne procese ACCESS CONSCIOUSNESS®.

 

Access Bars® je tehnika, s katero lahko v svoje življenje vnesete sproščenost, lahkotnost, harmonijo in zadovoljstvo. Z dotikanjem 32-ih energetskih točk (barsov) na glavi se odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in smo ponovno zdravi in srečni.

TELESNI PROCESI ACCESS CONSCIUOSNESS® lahko v vašem telesu sprožijo proces obnove tkiv, celic, molekul in struktur ter vam omogočijo, da lahko odpravite marsikatero nezaželjeno stanje (bolečine, bolezni, vročina, hormoni, imunski sistem, koža, limfe…).

Tehnike in telesne procese bo prikazala Maša Plaznik, certificirana Access Bars® facilitatorka in certificirana Access Body® proces facilitatorka.

Predstavitev in preizkus bo v TOREK 23. JUNIJA 2015

ob 19:00  v SALONČKU MIRRA, Čevljarska 15, Koper.

NAGRADNA IGRA: udeleženci, ki bodo izpolnili prijavni obrazec, se potegujejo za brezplačno 15min terapijo po želji.

Vabimo vas, da se prijavite, saj je število mest omejeno: na mira.pinter@gmail.com ali sms na 040/575-459. Zahvalili se boste lahko s prostovoljnim prispevkom.

 

Več informacij:

041 905 740 (Maša) ali FB Žarek sreče

040 575 459 (Mira) ali FB Salonček Myrra, nega telesa in alternativne terapije