Predstavitev Access Bars tehnike z brezplačnim mini tretmanom

ACCESS BARS® – DOSTOP DO ZAVEDANJA
Access Bars® je negovalen, nežen in preprost proces raztapljanja vseh programov in omejitev, ki nas v življenju zaustavljajo.

Na žalost je tako, da še ne izkoriščamo vseh potencialov v polnosti … Access Bars® daje to možnost … izbereš jo TI.

Z rahlim dotikom 32 točk na glavi na preprost in učinkovit način sprostimo vse, kar nas omejuje in ne dovoljuje, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Bolj se začnemo zavedati sebe, svojega telesa in vsega okrog nas. Bolj postanemo prisotni v svojem življenju in preteklost se v prihodnosti ne projicira na enak način, saj SPREMINJAMO VERJETNOST NAŠIH MOŽNOSTI V PRIHODNOSTI.

Skozi čas so se v našem sistemu namreč pojavila razmišljanja in prepričanja O DENARJU, ZDRAVLJENJU, STARANJU, TELESU, SEKSUALNOSTI, SANJAH, UPANJU, ČASU, PROSTORU, RADOSTI, ŽALOSTI, SKRIVNOSTIH VESOLJA …, ki nas omejujejo in nam preprečujejo, da bi videli več možnosti zase in svoje življenje. Že samo en tretman Barsov lahko odpravi 5 – 10000 let stara prepričanja povezana z barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

Po Access Bars® tretmanu se v najslabšem primeru počutiš kot, da si pravkar prejel krasno masažo glave … sicer pa se ti bo življenje spremenilo v nekaj VEČJEGA od tega kar ti je bilo kdajkoli predstavljivo.

Vabimo vas na predstavitev Access Bars tehnike, kjer boste lahko tudi sami praktično občutili delovanje te tehnike, ki odpravlja omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti. Tekom predstavitve boste prejeli in naredili 15 minutni mini tretman.

Nekdo od udeležencev bo tudi izžreban za brezplačen tretma.

Tehnike se boste lahko naučili na delavnici, ki bo v nedeljo, 25.9.2016. od 10.-18. ure v Templju Srca – Maribor.

Termin: Sreda, 21. september, od 19h do 20:30
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Energijska izmenjava: Prostovoljni prispevek

Obvezne prijave na: tempeljsrca@gmail.com ali sms na 031.424.161

|||::