Predstavitev delavnic Access Consciousness

Predstavili vam bomo, kaj lahko dosežemo z delavnicami osebne rasti in kakšna sprememba smo lahko v svojem življenju. Spoznali se bomo z delavnicami Access Consciousness, ki jih izvajamo v Hiši radosti.

Približali vam bomo:

  • Access Bars – čudovit tretma, s katerim na preprost način brišemo vse omejitve, vse sojenje, osvobajamo sebe, svoje telo in se odpiramo drugačnemu, lahkotnejšemu življenju.
  • Telesne procese, kot so MTVSS, Biomimetrična mimikrija, Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija, Celični spomin, Korekcija vida, Energijski facelift in še veliko drugih, ki odklepajo naše telo in mu omogočajo, da se prenovi, okrepi in zaživi vse, kar je lahko.
  • Temeljni tečaj in Stopnja 1, nadaljevalna seminarja v Accessu, ki nas odpreta popolnoma novemu dojemanju življenja.
  • Redne izmenjave, ki potekajo ob ponedeljkih in petkih. Ko opravite eno izmed delavnic, se lahko udeležujete rednih izmenjav, na katerih prejemamo in izvajamo tretmaje734996_10151361819739324_1479968480_n. Na teh izmenjavah skupaj raziskujemo, kaj lahko vse ustvarimo in spremenimo v svojem življenju z rednim delom na sebi.

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo h kreiranju življenja, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 171-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Opisi posameznih delavnic Access Consciousness in termini >>

Predstavitev vodi Ana Omanovič, ki je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: Petek, 4. december, od 17. do 19. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Dogodek je brezplačen.

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omejeno.