Predstavitev delavnice Temelji Življenja z brezplačnim mini tretmanom

Vabljeni na predstavitev delavnice Temelji Življenja v Tempelj Srca, kjer boste lahko tudi občutili, kako se lahko počutje v hipu spremeni. Občutili boste brezpogojno ljubezen v sebi in tudi prejeli zavedanje in program za sprejemanje sebe v popolnosti.

Vabljeni na predstavitev delavnice Temelji Življenja, ki je bila prvič izvedena v začetku leta 2015 v Templju Srca.

Delavnica Temelji Življenja je plod raziskovanja in spoznanj Gregorja Šikmana. Je skupek različnih metod, načinov in pristopov katere je Gregor sam preizskušal na sebi ter tudi pri drugih in s katerimi je dosegel učinkovite spremembe oz. rezultate.

Delavnica Temelji Življenja je intenzivna transformacijska delavnica, na kateri se boste osvobodili bolečin in zacelili rane preteklosti, harmonizirali odnos do sebe in do svojih najbližjih, se tudi preventivno in kurativno osvobodili vzrokov za najrazličnejše bolezni, napolni z novimi, morda tudi nepoznanimi občutki in tudi zavedanjem ter si tako odprli možnosti za čudovito prihodnost.

Na delavnici se boste naučili testiranja svojih podzavestnih prepričanj, prejeli boste določena orodja, ki jih boste lahko koristili vsak dan tudi po delavnici.
Predvsem pa se boste osvobodili različnih blokad in omejitev. Prejeli boste popolno energijsko čiščenje (čiščenje in aktivacijo čaker, čiščenje in celjenje aure, odstranjevanje prihičnih kavljev, entitet, zdravljenje in celjenje duše,…)
Čistili bomo tudi vse negativne energije iz telesa, kot so zamere, jeza, krivda, sovraštvo, … in ostale občutke kot so strahovi, manjvrednsot, izkoriščenost,… in nadomestili z novimi občutki brezpogojne ljubezni, popolne varnosti, obilja, sreče, radosti, večnosti, enosti, …

Po delavnici boste drugačna oseba. Oseba, ki jo boste videli v ogledalu vam bo bolj všeč, bolj jo boste cenili, spoštovali in ji zaupali. To bo pričetek vašega novega življenja, vaše nove realnosti.

Datum predstavitve: Ponedeljek, 2. marec ob 18. uri
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Cena: brezplačno

Obvezne so predhodne prijave na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.