Predstavitev Šole ajurvede in joge

22. junij 2015, 18:00 uri

mag. Kaja Kastner, svetovalka ajurvedske medicine in učiteljica joge

Ajurveda in joga sta starodavni sestrski znanosti, ki izhajata iz istega časa in prostora. Ajurveda ayurveda 1kot znanost o življenju oz. prvi medicinski sistem na svetu in joga kot veda o umirjanju uma in duhovna disciplina se dopolnjujeta v celosten, naraven ter individualen pristop k ravnovesju telesa, uma in duše. 

Oktobra 2015 se prične nova Šola ajurvede in joge, ki je nastala z namenom ponuditi tradicionalno in poglobljeno izobraževanje o ajurvedi in jogi vsakomur, ki si želi spoznati principe delovanja teh dveh znanosti z namenom samopomoči.

Šolanje je namenjeno:

  • vsem posameznicam in posameznikom, ki si želijo transformacije v svojem življenju, pridobiti ravnovesje in delovati preventivno na področju zdravja po principih ajurvede in joge zase in svojo družino ter
  • osebam, ki delujejo na zdravstvenem področju, na področju drugih holističnih metod in učenja joge ter želijo, pridobiti dodaten vpogled v celostno delovanje človeka, ki ga prinaša ajurveda.

 

Predavanja na Šoli ajurvede in joge bo vodila mag. Kaja Kastner, osebna učenka svetovno ajurveda solaznanega ajurvedskega zdravnika, avtorja in predavatelja dr. Vasant Lada, članica Ameriškega združenja za ajurvedsko medicino – NAMA ter mednarodno certificirana učiteljica joge z desetletnimi izkušnjami poučevanja ter dvajsetletno lastno prakso.

Vabljeni na brezplačno predstavitev nove Šole ajurvede in joge ter vpis, ki bo v ponedeljek, 22. junija ob 18.00 uri. Na predstavitvi boste izvedeli:

  • kaj boste pridobili na šolanju,
  • kakšen je predmetnik,
  • kako bodo potekala predavanja in vaje in
  • kakšna je cena in možnost plačila.

 

Vabljeni v ponedeljek, 22. junija ob 18.00 uri v AJURJOGA center, Lepodvorska 31, 1000 Ljubljana.

Več informacij o Šoli ajurvede in joge si lahko preberete na tej povezavi.

Prijave na brezplačno predstavitev so obvezne. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca, e-pošte info@ajurjoga.si ali telefona + 386 (0)40 613 963

www.ajurjoga.si

AjurJoga_Logo_RGB