Prinašalec svetlobe ponovno v Sloveniji: 21. do 27.8.2015


PANDIT DR. DINESH  CHANDRA SATI
doktor Vedske znanosti in Vedske astrologije

21.avgust – 27.avgust 2015

v Hramu modrosti Sairama
v Hotelu Medno, Medno 54,  Ljubljana 

Izjemen teden vedskega znanja bomo začeli s
koncertom glasbeno meditativne skupine

SHAMBALLA

Pandit  Dr.D.C. Sati je doktor znanosti (Ph. D.) Jyotisha ( Vedske astrologije) in Sanskrta. Poleg tega je Pandit direktor  Himalayskega znanstvenega  Jyotisha in Yagya instituta. Je izjemno cenjen v mednarodnih krogih poznavalcev Vedske kulture in ogromnega števila njegovih konzultantov. V Ljubljani bo vodil  napredni tečaj djotiša, Lakšmi seminar, tudi ter osebne in poslovne konsultacije(svetovanja)

Vsi seminarji, predavanja in tudi osebne konzultacije (razen, če tega ne potrebujete)bodo prevajani v slovenščino.

Pred vami  je resnično izjemna priložnost poslušati osebno razlago vaše natalne karte s pomočjo vedske astrologije(djotiša) iz ust Pandita, doktorja djotiša, ki se je že rodil v traditionalno družino vedskih astrologov in Panditov iz osrčja Himalaje Jyotir Matha.
Izjemna priložnost je tudi za vse tiste, ki  imate  vsaj nekaj osnovnega znanja djotiša, da to znanje nadgradite s pomočjo originalnega in temeljitega znanja Pandita Dr. C. Satija. Odkril vam bo še mnogo večji misterij tega veličastnega znanja. Podal vam bo tudi osebno iniciacijo. Na koncu boste pridobili certifikat o pridobitvi naprednega znanja djotiša. Lahko bomo delali na vaših osebnih  kartah (na vašo željo, seveda).

PROGRAM DOGODKOV:

21.avgust – petek

–Osebno djotiš svetovanje od  9.30- 12.00 ure

Jyotiš je svetloba, znanje, ki nam omogoča razumeti preteklost,  sprejeti sedanjost in razkriti prihodnost. Omogoča nam uvid v vsa področja življenja: srečo,  ljubezen,  dom,  posel, zdravje,  duhovnost in še in še

Petek 21.avgusta ob 18.00

KONCERT  GLASBENO –MEDITATIVNE SKUPINE SHAMBALLA,

SEMINAR  O STARODAVNEM VEDSKEM ZNANJU in

PUJA (sveti ritual)

18.00 – 21.30 ure

Glasbeno meditacijska  skupina SHAMBALLA  bo pričarala magično vzdušje skozi prepevanje manter.

Glasbena zasedba Shamballa s pomočjo glasbe povezuje Vzhod z Zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-kulturo z starodavnimi mantrami z namenom duhovne povezave s samim seboj in Univerzumom. Glasbeno meditacijska skupina SHAMBALLA je bila ustanovljena z namenom združevanja ljudi v ljubezni, glasbi in meditaciji. Glasba, ki jo ustvarja, prihaja iz prostora notranje tišine. Je guru, ki skupino vodi na poti v svetlobo. Instrumenti, ki jih v ta namen uporabljajo izvajalci so glas, kitara, klaviature, tolkala…

Pandit dr.D.C.Sati nam bo na seminarju  odprl vpogled v starodavna Vedska Znanja in modrosti ter prikazal benefičnost  in praktičnost v  vsakdanjem življenju ter kako lahko vnesemo mir,  harmonijo , blaginjo in srečo v vsakdanje življenje. Predstavil bo tudi program, ki se bo odvijal   naslednje dni.

Večer se bo zaključil s svetim ritualom pudjo.To  so vedski rituali za usklajevanje z zakoni narave in  časa, za večji mir in skladnost v življenju posameznika tako na osebnem kot na poslovnem področju.

Lahko prinesete s seboj sadje in cvetje za pujo.

Prispevek je 20 €.

22.avgust – sobota

Osebno djotiš svetovanje od 9.30- 12.00 ure

Seminar (napredni) Jyotisha (djotiša)  od 16. – 20. ure (darma, poslanstvo, žvljenjske naloge, preventivni ukrepi)

( za udelžbo na seminarju je  priporočljivo nekaj   osnovnega  znanja Djotiša)

Dr.Pandit Sati ima dolgoletne izkušnje  skozi tisoče in tisoče osebnih svetovanj in mnogo seminarjev.Podal nam bo poglobljen in izćrpen uvid v poslanstvo, darmo, življenjske naloge in preventivne ukrepe za izboljšanje življenjskih situacij. Pogledali si bomo  tudi praktično na naših  kartah,  katere preventivne nere so se izkazale v njegovi življenjski praksi kot najbolj učinkovite in povedal nam bo,kako najbolj pomagati klientu po analizi karte. Pokazal nam bo tudi na naših kartah,  kako čimbolj izčrpno uvideti našo darmo.

Kotizacija za seminar je 75 €.

23.avgust – nedelja

– Osebno djotiš svetovanje od  9.30- 12.00 ure

– Seminar (napredni) Jyotisha (djotiša) od 16. – 20. ure –Vimshottari periode , interpretacija daš ter načine, kako narediti predikcijo.

Vimshotarri periode nam dajo vpogled, kdaj se bo določeno področje življenja aktiviralo, kakšne so predispozicije te periode, kako lahko izboljšamo  danosti in na kakšen način živimo čimbolj benefično,harmonično in srečno.

Kotizacija za seminar je 75 €

24.avgust – ponedeljek  

–  Osebno djotiš svetovanje od  9.30- 12.00 ure

– Seminar ( napredni) Jyotisha (djotiša)  od 18. – 21. ure – Gočara tranziti , Sade Sati

Planeti imajo določeno gibanje in posledični vpliv na naša življenja. Lahko predvidimo , kako bi najbolje izkoristili njihove dobre vplive in ublažili malo manj dobre.Sade Sati nam pa pokaže , kdaj in kako se naj v življenju malce zaustavimo in pogledamo v sebe in svoja delovanja.

 Kotizacija za seminar je 65 €                                                                                             

25.avgust – torek  

– Osebno djotiš svetovanje od 9.30- 12.00 ure

– Seminar ( napredni) Jyotisha (djotiša) od 18. – 21. ure – joge, poglobljeno znanje o Chandri in nakšatre

Praktični primeri in razlaga jog  v naših kartah. Poglobili se bomo v znanje nakšater.27 nakšater nam govori o našem značaju, prednostih in slabostih. Poglobljeno znanje o Chandri pa nam bo razjasnilo še globje naše zaznave v življenju.

 Kotizacija za seminar je 65€. 

Za obisk celotnega 4-dnevnega seminarja je kotizacija 280€ .                                                                                                                                                                                 26.avgust –  sreda 

– Osebno djotiš svetovanje od  9.30- 12.00 ure

– Seminar – Priklic obilja  (Lakšmi ) v naše življenje od 18. -21.ure

Pandit Dr.D.C.Sati nam bo podal znanje, kako ustvariti pritok obilja ( zdravja, harmoničnih odnosov, sreče, materialnih dobrin ) v naše življenje  s pomočjo chantanja. Seminar se bo pričel s Pujo obilja.(invokacija  moči s pomočjo posebnega rituala )

Prispevek: 35 evrov.

27.avgust, četrtek

-osebne konsultacije od 9.30 -12.00 in 14.30 – 20.00 ure

Kdor bi želel, lahko dobi od Dr.Satija iniciacijo  Guru Mantre (za harmonizacijo sebe in sveta okoli nas.)

Cena za to je 110 evrov.

OSEBNO DJOTIŠ SVETOVANJE. In POSLOVNO SVETOVANJE

Paandit Dr.Dinesh Chandra Sati je več tisočim ljudem po vsem svetu  nudil osebne konsultacije. Iz vaše natalne karte ( to je nekakšna osebna izkaznica človeškega bitja in zemljevid življenja,  ki je zasnovana na podatkih o rojstvu) vam pojasni vaš značaj, talente, vaša prednosti in tudi pomanjkljivosti. Časovno vam pokaže , katero področje življenja  bo bolj v ospredju, osvetli in ponudi rešitev ovir, stisk,  problemov.Pomaga nam, da bolje razumemo preteklost, sedanjost in pripomore k boljšemu razumevanju sebe in drugih. Daje nam vpoglede o naši karmi, darmi, poslanstvu. Ponudi korektivne mere za izboljšanje situacij kot so yagije (vedski rituali z ognjem ,  ki služijo povečanju  pozitivnih vplivov ter nevtraliziranju ali zmanjšanju  negativnih), mantre, kamni, posti, barve in še mnogo drugih načinov.

Prav tako lahko dobite uvide na  poslovnem področju kot so začetki poslovanja,kdaj in  katere  poslovne priložnosti izbrati, se povezati s poslovnim partnerjem ali voditi sami, ali sta s poslovnim partnerjem značajsko in poslovno kompatibilna, ali je pravo področje delovanja za vas ali bi vam kaj drugega bolj ustrezalo in še in še…

Če vas zanimajo odgovori, pogled v važna življenjska področja je SEDAJ IZJEMNA PRILOŽNOST  za vas. Dobili boste odgovore  in nasvete.za vse vaše dileme, nerešene odgovore, stiske, ovire, probleme in pa korektivne mere za izboljšanje situacije.

Pandit Dr.Sati v svojem individualnem svetovanju pripelje svoje kliente do globokih uvidov , spoznanj in razrešitev raznih življenjskih situacij. Lahko se izognete nevarnostim in neželjenim dogodkom .Dobite vpogled, kdaj je najboljši čas za začetek poslovanja, nakup ali prodaja nepremičnin, poroko, načrtovanje otroka, izobraževanje, potovanje, vselitev v hišo in še in še.

Pandit dr.Sati ponuja tudi konsultacije za lastnike, direktorje podjetij, pa tudi  djotiš analizo za vaše podjetje.

Konsultacije

1./ 60 – minutna – 120 €
2./ 45 – minutna –  90 €
3./ 30 –  minutna –  60 €

Vse konsultacije vsebujejo tudi ukrepe za izboljšanje situacije in preventivne mere,Yagyje, poldragi kamni itd…

Več o tem na www.vedic-astrology.eu


Dr.Sati vam nudi tudi skupinske rituale. Puje , to so vedski rituali za usklajevanje z zakoni narave in  časa, za večji mir in skladnost v življenju posameznika.

ali pa Shanti Pujo za vaš dom, da se aktivirajo pozitivne silnice.Za vse tiste, ki si želijo večjo skladnost v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Naša želja je, da so  čimvečim ljudem dostopne te informacije, zato bi bili zadovoljni, da jih posredujete še naprej.

Seminarji, osebne konsultacije…vse se bo odvijalo v HRAMU MODROSTI SAIRAMA  v HOTELU MEDNO,

MEDNO 54, LJUBLJANA

Informacije in prijave:
motel.medno.majda@siol.net
GSM: 041 424 682 Majda

S svetlobo
Pandit dr.Dinesh Chandra Sati
in
Majda Zabukovec Brčvak