program: čiščenje starih vzorcev in bolečih čustev

 Včasih si kdo zelo močno želi rezultat na določenem področju, želi si doživeti ljubezen s sorodno dušo, želi se odpraviti v nove dimenzije… nekje globoko v sebi čuti, da je to mogoče, vendar je v realnosti odmaknjeno tako daleč, da marsikdo raje obupa. Ko nam kdo reče, da naj predelamo stare vzorce, smo kaj hitro pametni in odrezavo odvrnemo: “Vse imam spucano!” Edini pokazatelj, da je prag pometen in podstrešje brez pikice prahu, je rezultat v realnosti. Dokler ni rezultata, kar pogumno krtačo v roke. Pri sebi vem, da je včasih biti naporno biti “čistilka” 24 ur na dan, toda to poslanstvo mi po drugi strani ponudi takšen notranji mir in ljubezen, ki ju ne omogoča noben dopust, nobena druga služba…

Vabim te, da se nam pridružiš pri presvetljevanju starih občutkov, ki nas držijo na mestu kot ročna zavora avtomobil. Zate imam pripravljene različne programe, odvisno od tega, kaj bi rad/a v življenju dosegla oz. kje se nahajaš. Program je v elektronski obliki in poteka 2 meseca.

– tisti, ki ste ujeti v ljubezenski zgodbi, kjer vam partner ni naklonjen tako kot si želite in zaslužite, a ne morete nikakor ven, ste vabljeni na 1.program :

Kako preboleti nesojeno ljubezen in pogumno stopiti naprej ? Ko prečistimo svoj organizem z novo energijo, takšna razmerja padejo stran sama od sebe.

2. program: Kako se pripraviti na ljubezen svojega življenja, je namenjen tistim, ki imate dovolj istega vzorca, kjer privlačite isto vibracijo in upate na drugačen rezultat. Na žalost tako ne bo šlo. Najprej pri sebi razčistite določene vzorce in se nato podajte v ljubezenske vode.

3.program: Kako naj osvojim dekle, žensko svojih sanj? Za vse prijetne fante, ki imajo visoko stopnjo spoštovanja do žensk, a dekleta žal tega ne opazijo.

Več o programih si lahko preberete na www.transformacija.si/e-programi

Vsi e-programi se začnejo 5.maja. Če se prijaviš do 5.maja, ti podarim 1 mesečno sproščanje/meditacijo (v vrednosti 25€) od podpori svetlobe, ki bo proces čiščenja še dodatno spodbudila

2 meseca boš 1x na teden preko maila prejemal/a resnice, argumente in sporočila, kako se v življenju premakniti naprej. Cena kateregakoli programa je 19€.

Prijava na transformacija.si@gmail.com