SAMOHIPNOZA – mojstrstvo podzavesti- delavnica v Mariboru

»Vse kar smo, je rezultat našega uma.«

In kako prodreti v sam izvor lastnega kreiranja?

Samohipnoza vam daje ključ do vaše podzavesti, ki upravlja s telesnimi funkcijami, kot tudi čustvenimi reakcijami in mentalnimi vzorci. V globoko sproščenem alfa stanju zavesti, ki ga dosežemo v avto-hipnozi, je naš um dovzeten za pozitivne sugestije in preoblikovanje nezaželenih vedenjskih vzorcev.

Samohipnoza je izjemno učinkovit način samopomoči, samorazvoja in samouresničevanja.

 

PODROČJA KJER VAM SAMO-HIPNOZA POMAGA:

*lajšanje in odprava stresa* *pridobitev notranjega miru* *pomoč pri preseganju različnih negativnih čustvenih stanj**izboljšanje samozavesti in samopodobe* *pomoč pri odpravi različnih strahov* *trema pred javnimi nastopi* *prenehanje kajenja in ostalih odvisnosti**hujšanje**lajšanje in odprava glavobolov**pospešeno učenje in izboljšanje koncentracije* *izboljšanje športnih dosežkov* *dvig energetskega potenciala* *osebnostna rast in pozitivna osebnostna sprememba* *pomaga vam najti pot do sebe in svoje sreče

 

INTEGRALNI SISTEM TERAPEVTSKE HIPNOZE poleg klasičnih tehnik, ki so lastne hipnozi, uporablja tudi sodobne pristope in metode energijske psihologije, ki izjemno učinkovito izboljšajo in pospešijo rezultate, predvsem pri odpravljanju težjih travmatskih izkušenj. S to metodo so rezultati takojšnji, spremembe pa vidne in trajne.

 

Samohipnoza je najbolj enostaven, naraven in direkten način komuniciranja z našo podzavestjo. Z vajo postane ta dostop vse lažji, in zavestno vplivanje vse bolj učinkovito.
V procesu samohipnoze se povežemo z globino naše podzavesti, ki je naše Sebstvo. Prav zato se v tem stanju zavesti dogajajo globoki transformativni in zdravilni procesi, na vseh nivojih.

 

Kraj: Holistični center Moč srca, Vetrinjska 12, Maribor

Datum: sobota 22.10.2016  od 11. – 17.ure

Delavnico bo vodil Grega Gregorec, celostni hipnoterapevt.

 

Več informacij: http://www.slohipnoterapija.org/samohipnoza

Prijave: Eleni Vast – 040 562709/ vast.eleni@gmail.com

 

Prejeli boste tudi ves potreben material in CD za samostojno prakticiranje. Število udeležencev je omejeno na majhno skupino, zato priporočamo pravočasno prijavo.

 

»Kdor se nauči vladati sebi, vlada zvezdam!«