Sarafijn osnovna tehnika

Si želite zanositi, ste noseči ali se pripravljate na porod?
Ste se znašli v težkem ali prelomnem trenutku v vašem življenju?
Čutite posledice stresnega življenja in psihične preobremenjenosti?
Ste sami ali nekdo od vaših bližnjih težko zboleli in se težko soočate z boleznijo?
Želite nuditi podporo nekomu v paliativni oskrbi?
Poskušate svojim otrokom pomagati, da najdejo sebe in smisel življenja?
Želite odkleniti svoj notranji potencial, osebnostno zrasti in sprostiti podzavestne vzorce?
Ste terapevt in želite vse to ponuditi svojim strankam?

Potem je Sarafijn za vas…

Sarafijn osnovna tehnika (SBT) je namenjena vsem, ki iščejo enostavno in učinkovito komunikacijsko orodje za odpiranje povezav med fizičnim, eteričnim, emocionalnim, mentalnim in spiritualnim telesom. Na delavnici se boste naučili, kako z uporabo posebnega zaporedja nežnih in obenem dinamičnih dotikov izboljšate zavedanje fizičnega telesa, kako lahko odprete prehod do skritega sveta čustev in misli ter kako lahko vzpostavite stik z nezavednim. Spoznali boste, kako odkrivati subtilna področja napetosti na telesu, ki delujejo kot stikala, omogočajo dostop do informacijskih polj, odpirajo nove plasti zavesti in odklepajo nove potenciale. SBT spodbuja samozdravilne mehanizme, pospešuje proces osebne rasti posameznika in povečuje osebno moč.

Na delavnici boste spoznali ustroj človeških multidimenzijskih energijskih sistemov in njihovo delovanje, delovanje in učinke zrcalne komunikacije ter njeno uporabo v vsakdanjem življenju, tehniko za odklepanje, sprostitev in razvoj lastnih potencialov, izkusili in uporabljali delovanje SBT v varnem okolju, odkrili moč nežnega dinamičnega dotika, pridobili razumevanje o naši medsebojni povezanosti, razlikah in kako te razlike doživljamo, vzpostavili stik s svojim višjim jazom, izkusili stanje osrediščenosti in začutili razliko od neosrediščenega stanja bivanja, ko ste priključeni na energijska polja drugih oseb.

SBT je še posebej uporabna kot priprava na zanositev, nosečnost in porod, podpora med nosečnostjo, za lažje vzpostavljanje stika z dojenčkom, sprostitev potlačenih čustev in misli, kot priprava na prihod nove duše (otroka), kot podpora v kritičnih življenjskih situacijah ali ob kritičnih življenjskih spremembah (ločitev, izguba ali zamenjava službe, soočenje z boleznijo ali izguba bližnjega), kot sprostitev v stresnih situacijah (izpiti, stresne službe ali psihične obremenitve), kot podpora težkim bolnikom pri sprejemanju bolezni, zdravljenja in posledic (kemoterapija, obsevanje, amputacije, odstranitve organov), kot pomoč pri sproščanju starih čustev in misli, ki ovirajo procese soočanja, poslavljanja in umiranja ljudem v paliativni oskrbi, kot pomoč otrokom in odraslim, da ponovno vzpostavijo stik z višjim jazom, se prizemljijo, zavejo svoje notranje modrosti in moči ter ozavestijo razloge svoje inkarnacije na Zemlji.

SBT temelji na refleksoterapevtskih tehnikah (predznanje ni potrebno) in se izvaja na stopalih ali dlaneh (za delo na sebi). S pravilno stimulacijo določenih področij ponuja posamezniku zavest in sposobnost prepoznavanja procesa ter uvid v njegovo odvijanje. Tehnika je primerna za vsakogar, za delo znotraj družine, delo na sebi, za terapevtsko delo. Terapevtom in refleksoterapevtom ponuja dodaten pristop in nadgradnjo ponudbe pri njihovem delu. Moč tehnike je v ponavljajočem, nežnem in dinamičnem dotiku. V varnem okolju se srečamo s svojo podzavestjo. Delavnica se začne z delom na stopalih in nadgradi s prenosom izvedbe tehnike na dlaneh.

SBT je osnovna tehnika, ki jo terapevti lahko nadgradijo s tečaji Sarafijn treninga osebnostne rasti (Sarafijn Coaching 1 in 2), s katerima pridobijo dodaten vpogled in se naučijo pravilnega vodenja prejemnika terapije skozi proces osvobajanja potlačenih čustev in misli na celični ravni.

Delavnico vodi avtorica tehnike, ga. Heinrike Bergmans.