Seanse Simfonija možnosti z Ano (Symphony of Possibilities)

Če bi lahko izbral karkoli, kaj bi to bilo?

Vsaka oseba ima unikatne kapacitete prejemanja in dajanja energij in s seanso Simfonija možnosti začneš dostopati do tega kar je resnično zate in tvoje telo – onkraj tega kar si kupil kot resnično v tej realnosti.

Seansa je za večino ljudi onkraj predstavljivega in jo je težko ubesediti. Vsako bitje in telo jo prejema na čisto svojevrsten način.

Pri seansah funkcioniram iz energije, prostora in zavedanja neskončnih možnosti kar v resnici smo, in ne sojenja tebe in tvojih sedanjih ali preteklih dogodkov in izbir in sem tako povabilo zate, da se odpreš temu kar je resnično mogoče zate.

Kakšno povabilo sem lahko zate in tvoje življenje? 

Po seansi Simfonija možnosti pri Ani Omanovič:

Vedno sem iskala nekaj več in vedno sem se spraševala kaj je čarovnija? Koliko raznih definicij čarovnije in magičnosti sem vzela v svojem življenju. Pa me nobena ni zadovoljila in mi dala prostora sebe. Prostora, kjer bi lahko jasno zaznala, kaj si resnično želim in kaksno mnenje imam pravzaprav o sebi in svojem življenju. Ko sem se srečala z orodji Access Consciousness-a sem bila nekje na polovici poti v žrelo predaje. In hop, rešilna bilka se je pojavila, iz praznega prostora. Eno orodje je oplemenitilo drugo. Z dopuščanjem svojih izbir in sebe, sem kar naenkrat imela več izbir, se več možnosti in še intenzivnejšo verzijo vprašanja kaj vse je še mogoče?

In tako sem se srecala z SOP- jem. V prevodu Simfonija možnosti ( Symphony Of Possibilities). Si lahko zamislite, ko se vsa orodja zlijejo v en proces? En proces simfonije življenja? En proces, ki te odpre bistvu? En proces, ki zbriše paradigme in trdna prepričanja? Proces, ki te z olajšanjem spusti v Kraljestvo sebe? Proces, ki osmisli besedo enost. Proces, ki da rojstvo neskončnim možnostim? Iščete pravo čarovnijo? Potem je danes vas srečni dan. Ste pripravljeni prejeti darilo življenja, ki je vse več kot ste si kdajkoli upali verjeti, da je mogoče?

Simfonija možnosti vas vabi. Se boste danes odzvali klicu iz globine sebe in dali priložnost vesolju, da vas obdari?

Aleksandra Nkumah

Termini: 16. in 17. april ali drugi datumi po dogovoru
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
AKCIJSKA cena 16. in 17. aprila:  INDIVIDUALNO: 60 EUR, trajanje 60 minut, 4 seanse 200 EUR
V PARIH: 50 EUR, trajanje 60 minut in 4 seanse 180 EUR

Rezervacije terminov potekajo preko emaila ana@hisaradosti.com ali telefona 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija