Skupinska Energijska Transformacija

V svoje življenje privlačimo dogodke in osebe, glede na naše misli in občutke. Si želite več ljubezni, sreče, hvaležnosti, zdravja, obilja, razumevanja, prijateljstva, spoštovanja, cenjenja, svobode, varnosti, uspeha … v svojem življenju?

Če si želite več tega v svojem življenju, je potrebno dvigniti energijsko vibracijo svojega telesa, ter se osvoboditi nižjih energij. Tako da dobrodošli na skupinsko energijsko transformacijo, na kateri boste najprej prejeli energijsko čiščenje telesa, uravnavanje čaker, okrepitev povezave s svojim telesom, srcem, dušo. Raztapljali bomo strahove, razočaranja, občutke krivde, jeze, zamer, žalosti, manjvrednosti, …
Prejeli boste naslednje programe: cenim se, ljubim se, brezpogojno se sprejemam, spoštujem se, svoboden/a sem, varen/a sem, …. in vse kar boste želeli.
Prejeli boste tudi občutek brezpogojne ljubezni, hvaležnosti, obilja, popolnega zdravja, svobode, varnosti, ravnovesja, sreče, uspeha, … in vse kar boste želeli.

Skupinsko Energijsko Transformacijo bo izvajal Gregor Šikman, intuitivni zdravilec, terapevt in učitelj tehnik samozdravljenja (ThetaHealing®, Access Bars®, Usui Reiki, Imara Reiki, Angelskih zdravljenj).
Opravljene ima naslednje seminarje: začetni in nadaljevalni DNK 2 ThetaHealing® seminar, ThetaHealing® seminarje Manifestacija in Obilje, Duše Dvojčice, 15-dnevni seminar Intuitivno Anatomijo, Igro Življenja, po sistemu Access Consciousness™ tudi Access Bars delavnico ter Fundation in Level 1. Opravljene ima tudi vse Usui in Imara Reiki stopnje, ter seminar za Angelskega Učitelja po sistemu Diane Cooper.
Gregor Šikman je certificiran učitelj za začetni in nadaljevalni ThetaHealing® seminar, ter napredne ThetaHealing® seminarje Intuitivna Anatomija in Manifestacija in Obilje, prav tako tudi za Usui in Imara Reiki, Access Bars in učitelj za Angelskega Terapevta.

Kdaj: Sreda, 9. december ob 19. uri.
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Energijska izmenjava: 20 €

Pol ure pred dogodkom bo tudi brezplačna predstavitev, za vse, ki še ne veste kako in na kakšen način to poteka, ki morda dvomite v spremembe.

Obvezne prijave na: tempeljsrca@gmail.com ali sms na 031.424.161
Število mest je omejeno. S seboj prinesite flaško, da boste lahko informirano vodo odnesli s seboj domov.