Skupinsko tapkanje z uporabnimi namigi iz EFT kart

EFT – Tehnika doseganja čustvene svobode je ena izmed vodilnih energijskih tehnik. Z njo lahko učinkovito ublažimo najrazličnejše telesne in čustvene težave, kot so strahovi, fobije, trema, škodljive navade, bolečine v hrbtu in nespečnost. Seznanili se bomo s teorijo in tehniko EFT in se naučili, kako lahko uporabljamo to hitro, varno in blago tehniko pri sebi in pri drugih ter si s tem uravnovesimo energijo, začnemo drugače razmišljati in podpremo pozitivne spremembe v telesnem in čustvenem zdravju.

Če ozavestimo proces dihanja, moramo pred vdihom najprej izdihniti in narediti prostor. Tako preprosto je tudi v našem življenju.
Bi želeli postati mojster svojega življenja? Naredimo red znotraj sebe, ozavestimo in poskusimo odtapkati omejujoča prepričanja.

Prisrčno vabljeni na skupinsko tapkanje v Grosupljem, v Žarku:”Jaz tapkam, ti tapkaš, mi tapkamo,” kjer bomo uporabili namige iz EFT kart.

Vsebina srečanja:

– osnovna predstavitev EFT-ja, tapkanje na vdih,
– zavedanje sebe: svojih občutkov, misli, telesa
– tapkanje kot učinkovita pomoč v dnevnih (stresnih) situacijah in kako odpraviti omejujoča prepričanja iz namigov po EFT kartah

Čas trajanja: dve šolski uri. Prispevek je10 €.

Veseli bomo vaše prijave na zarek@siol.net ali po telefonu 031 614 898. Prisrčno vabljeni! V predavalnico ne hodimo v čevljih, lahko si prinesete svoje copate in seveda ne pozabite na vodo.

|||::
Predavalnica Žarek Sončni dvori