Slovesnost za mir v svetu – Bhagavati Seva pudža

Kdaj: v soboto 9.julija 2016 od 19. do 21. ure

Kje: Lavrica pri Ljubljani, Vrečarjeva 15

Bhagavati Seva pudža je starodavni vedski obred, ki se izvaja že več kot 5000 let, posvečen Materi Zemlji in svetovnemu miru, prav tako pa tudi materialnemu kot tudi duhovnemu blagostanju vsakega udeleženca in naročnika te pudže.

Ta pudža je izjemen blagoslov od Amme – Mate Amritanandamayi, tako za nas osebno, kot tudi za vso Slovenijo. Vodila jo bo visoko usposobljena Ammina meniška učenka Amrita Priya iz Francije, ki že vrsto let živi v Amminem ašramu v Amritapuriju.

Koristi Bhagavati Seva pudže:AmritaPriya1

prinaša tako duhovno kot materialno blaginjo ter nas postavlja v harmonijo z energijo vesolja ter nam s tem pomaga premagovati bolečine in skrbi v življenju in napredovati pri naši duhovni rasti, hkrati pa spodbuja mir v nas in v svetu. Med drugim pospešuje duhovno in šolsko znanje, uspeh, izpolnitev želja, daje zaščito pred nesrečami in negativnimi silami ter odstranjuje ovire. To pudžo izvajamo za zaščito pred revščino, za ponovno vzpostavitev ravnovesja v okolju, kar prinaša mir v nas samih in v svetu. Ta pudža uravnoveša škodljive učinke planetov. Pudža traja približno 2 uri in se jo izvaja ob sončnem zahodu.

Med potekom pudže se okrog nas ustvarjajo močne duhovne vibracije, ki v našem življenju odstranjujejo negativne vplive in nam pomagajo, da se obdamo s pozitivno energijo, ki lahko pomiri um, prinese blaginjo in nam pomaga stopiti v stik z našo pravo notranjo naravo.

Da bi prejeli koristi svoje osebne namere od pudže, vam ni nujno potrebno biti fizično prisotni, Vendar pa je osebna udeležba za duhovne iskalce katerekoli duhovne poti kar najbolj priporočljiva, saj dobimo velike koristi že s samo prisotnostjo in s svojo koncentracijo v prostoru polnem pozitivnih božanskih vibracij, ki močno vplivajo na naše telo, um in duhovni razvoj.

Kot pravi Amma: če izvaja duhovne vaje 10 oseb skupaj, bo vsak pridobil desetkrat večje koristi od vaj, kot če bi jih delal sam.

Donacije za pudžo gredo v celoti za Ammine humanitarne projekte “Embracing the World“, ki rešujejo življenja najbolj ogroženih ljudi z obrobja družbe, dodatni prispevki pa za pokritje osnovnih stroškov množice materiala potrebnega za izvedbo pudže.

Pudže se lahko udeleži vsakdo, tudi tisti, ki Amme še nikoli niso srečali. Več o pudži: https://amma.si/2016/01/20/zopet-pudza-v-sloveniji-2016/  Prijave za naročilo pudže in/ali (samo) sodelovanje ter informacije: amma.slovenia@gmail.com ali 040 816 027

Pohitite s prijavami, kajti število mest je omejeno.

Zelo dobrodošla je tudi pomoč pri pripravi pudže, ki se bo pričela že v soboto popoldne: izdelava venčkov iz cvetja, ureditev prostora, priprava prasade ipd. Pomočniki, ki pudže ne bodo naročili zase, lahko za svojo udeležbo prispevajo zgolj po svojih zmožnostih. Ker potrebujemo ogromno vrtnic (lahko tudi nekaj nageljnov), bomo veseli, če jih lahko kaj darujete.

Naslednji dan 10. julija pa bo Amritapriya imela tudi predavanje z naslovom: “Ammin način je Ljubezen.” Predavanja se lahko udeležite po želji in ni vezano na pudžo.