Sporočila telesa

Kaj sporoča vaše telo vam in drugim?

Vsaka bolečina je neko sporočilo našega telesa, vsaka bolezen je že bolj resno sporočilo telesa. To je manifestacija naših misli in čustev.

Katera čustva ste potlačili in skrili v svojem telesu?
Ščasoma se ta potlačena čustva spremenijo v blokado, ki onemogoča telesu zdrav razvoj in telo se odzove z bolečino, tudi boleznijo.

In kakšne miselne vzorce vam je okolica vcepila v vašo podzavest oz. ste se to naučili po vzoru svojih staršev?
Da je kriza? Da je potrebno trpeti? Da je za pozornost potrebno biti bolan? Da je rak neozdravljiv? Da niste dovolj dobri? Da iz vas ne bo nič? Da ste vi krivi? Da rdeče meso povzroča raka?

In kaj vi mislite da je res? Če se s katero od zgornjih trditev strinjate in verjamete v to, ste to najverjetnje že zapisali v svojo podzavest in odvisno tudi od količine in jakosti čustev, predvsem strahu, se bo to v nekem času manifestiralo v vašo realnost in tudi v telo. V kolikor se že zavedate kaj zadržujete v svojem telesu in ste se pripravljeni tega osvobodit, vas vabim na individualno terapijo, na kateri vam bom pomagal, da se osvobodite katerega koli čustva ali miselnega vzorca takoj.

Če pa se še ne zavedate, kaj vse zadržujete v svojem teles in vas zanima, kakšen je vzrok za vaše težave, kaj bi bilo potrebno spremeniti, vabljeni na Sporočila telesa – intuitivni vpogled v telo.

Sporočila telesa vam bo predal intuitivni zdravilec in učitelj tehnik samozdravljenja Gregor Šikman.

Kdaj: Ponedeljek, 7. december ob 19h. Dogodek bo trajal približno uro in pol.
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš http://goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: http://goo.gl/JcvV8k
Energijska izmenjava: Prostovoljni prispevek

Obvezne so predhodne prijave na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.