Stress-Less vikend v Thermani Laško

2. – 4. oktober 2015 (10h-17h)

Predavanja vodi Jelena Ilijevec certificirani Trener, Workshop Leader po metodologiji Louis L. Hay in ustanoviteljica Soul Connection Programa

Pri današnjem hitrem življenjskem tempu, stres močno ogroža naše zdravje. Ko človeka obdaja preveč stresa, se počuti ujeto, malodušno in ne najde več rešitve iz vseh težav. K sreči obstajajo specifične tehnike, kako se rešimo iz takšnega stanja.

Na naši Antistresni, Stress-Lees vikend delavnici se naučimo z konkretnimi tehnikami in prijemi, kako odpravimo globok stres in na kakšen način odpravimo škodljive posledice stresa, ki so se že zgodile. Z več kot 15 različnimi svetovno priznanimi tehnikami se boste naučili doseči stanje popolne umirjenosti. Večji del vaj poteka v čudoviti naravi v neposredni bližini Thermane Laško, teoretični del poteka v zabavnem in prijetnem vzdušju v predavalni dvorani.

Tehnike pomagajo pri:

Izboljšajo se mentalne in fizične sposobnosti, – izboljša se koncentracija, – večja storilnost, – izboljša imunski sistem, – uravnovesi se energetski pretok, – doseganje umirjenosti, – izboljša spanec, – poveča vitalnost, – izboljša regeneracija organizma, – krepi ter oblikuje se mišični tonus (Soul Connection Program), s pomočjo 4ih Soul Connection meditacij se poveže leva in desna možganska hemisfera, – izboljša intuicija in racionalna zavest. Vaje pomagajo pri depresiji in anksioznosti, izboljša se imunski sistem, vaje dobro vplivajo na pljuča, uravna se krvni tlak, izboljša spomin…

Cena Stress-Less vikend programa v Thermani znaša 280 evrov in vključuje:
*Namestitev v dvoposteljni sobi standard v hotelu Thermana Park Laško
*Neomejeno kopanje in savnanje v podjetju Thermana Laško,
*Obisk joge pri joga mojstru
*Polni penzion
*Wellness masaža-delna (20 minut)
*Uporaba kopalnega plašča,
*Wireless internet v sobi,
* Sprostitveni čaj – pijača dobrodošlice
*Program animacije, rekracije in sprostitve.

* Na delavnici prejmete 2 brezplačni terapiji v vrednosti (120€)!
*Darilo – originalni kristalni mineral!

Rezervacije: Več informacij na 080 81 19 ali info@thermana.si.

Za udeležbo na naši vikend delavnici ni potrebno imeti predznanja ali kakšnih osvojenih spretnosti. Program je zasnovan tako, da je za vse udeležence prijeten in tudi zabaven.