TANTRA OF LIFE – intenziv s Harisom – Ljubljana

Kaj če so naša telesa čisto nekaj drugega, kar smo si lahko kadarkoli predstavljali? Kaj če je življenje popolnoma drugačno, kot smo si sploh lahko mislili?

Delavnica Tantra of Life je praktično, energijsko in fizično odklepanje teles in življenja. Dovolili bomo telesom, energiji in življenju svobodo in da zaplešemo ples življenja.

Spoznali bomo, kaj je zavestni dotik, prejemanje, dopuščanje, zaznavanje, sledenje energiji, kako biti prostor, ki odklepa, vabi, prebuja. Naučili se bomo, kako biti sprememba v svojem življenju, kako imeti aktivno telo in aktivirati telesa drugih ljudi.

Vstopili bomo v popolnoma drugačno resničnost in življenje se nam bo začelo odvijati drugače.

Kaj če ne rabimo več telo uporabljati za prikaz te omejene realnosti? Kaj če ne rabi biti več težko, utrujeno, upočasnjeno, ne rabimo več kreirati telesnih težav in omejitev?

Kaj če je naše telo lahko življenje, narava? Kaj če je lahko ekspanzivno, lahkotno in intenzivno, živo?

Skozi delavnico bomo raziskovali popolnoma nove svetove, nedojemljivo, neraziskano, nepredstavljivo. Delavnica je neskončno cartanje in uživanje za naše telo.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Sobota in nedelja, 11. in 12. junij od 10. do 18. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 222 eur (znižano z 333 eur)

  • Za ponavljalce delavnice Tantra of life je cena 166 eur

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija