Tantra of Life – Uvodna delavnica – Ptuj

Kaj če so naša telesa čisto nekaj drugega, kar smo si lahko kadarkoli predstavljali? Kaj če je življenje popolnoma drugačno, kot smo sli sploh lahko mislili?

Delavnica Tantra of Life je praktično, energijsko in fizično odklepanje teles. Dovolili bomo telesom, energiji in življenju svobodo in da zaplešejo ples življenja.

Spoznali bomo, kaj je zavestni dotik, prejemanje, kako biti prostor, ki odklepa, vabi, prebuja. Naučili se bomo, kako biti sprememba v svojem življenju, kako imeti aktivno telo in aktivirati telesa drugih ljudi.

Vstopili bomo v popolnoma drugačno resničnost, kar se tiče teles in življenje se nam bo začelo odvijati drugače.

Kaj če ne rabimo več telo uporabljati za prikaz te omejene realnosti? Kaj če ne rabi biti več težko, utrujeno, upočasnjeno, ne rabimo več kreirati telesnih težav in omejitev?

Kaj če je naše telo lahko življenje, narava? Kaj če je lahko ekspanzivno, lahkotno in intenzivno?

Skozi delavnico bomo raziskovali popolnoma nove svetove, nedojemljivo, neraziskano, nepredstavljivo.

V petek, 1. aprila je na Ptuju Uvodna delavnica v Tantra of Life, v soboto in nedeljo, 9. in 10. aprila pa je v Mariboru vikend delavnica Tantra of Life. Več o delavnici.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Petek, 1. april 2016, od 18. do 21. ure
Lokacija: Fürstova Hiša, Krempljeva ulica 1, Ptuj
Cena: 16 eur, znesek se prišteje v vikend delavnico, če se je udeležite v istem mesecu.

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.