Tečaj KRISTALOTERAPIJE

KRISTALOTERAPIJA uporablja vibracijske lastnosti različnih kristalov, ki s svojo barvo in sestavino vplivajo na človeka. Prednost kristaloterapije (zdravljenja s kristali) je, da poleg posledic zdravijo tudi vzrok težav.

Kristali so že dolga leta moji prijatelji. Všeč mi je njihova zemeljska energija in njihova vibracija. Tečaj je izjemno praktično naravnan. Na njem boste spoznali in preizkusili različne načine zdravljenja za posamezne težave (menstruacijske težave, revma, raztresenost, stres,..).

Zdravilne lastnosti kristalov izhajajo iz njihove sestave in so odvisne od mineralov, ki jih vsebujejo. Atomi kristala so v celotnem kristalu urejeni po nekem pravilnem vzorcu. Mreži podobna sestava daje kristalom njihove enkratne sposobnosti vsrkavanja, shranjevanja, proizvajanja in sproščanja energije. Prav zaradi teh lastnosti uporabljamo kristale za krepitev, usmerjanje ali uravnavanje dotoka življenjske energije v telo in okolico.

S kristaloterapijo uravnavamo telesno, razumsko, čustveno in duhovno ravnovesje.

S pomočjo kristalov:
– odpravljamo blokade in zavore v človeku;
– čistimo in uravnovešamo čakre;
– obnovimo avro;
– ponovno vzpostavimo stabilnost in ravnotežje za vse organe;
– aktiviramo samozdravljenje celotnega organizma;
– očistimo, zaščitimo in energijsko podpremo življenjski prostor.

Večina ljudi zdravljenje s kristali občuti kot prijetno, umirjajoče in sproščujoče dejanje. Nemalokrat pa ljudje zaznajo delovanje kristalov in sicer v obliki prijetne toplote, pikanja, mravljincev,…

V večini primerov ljudje že po prvi kristaloterapiji poročajo o zelo dobrih rezultatih, kot npr.: dobro počutje, olajšanje raznovrstnih bolečin, …

Gre za intenzivno in praktično naravnan tečaj, zato je namenjen le majhni skupini udeležencev (max 6). Priporočljivo je, da predhodno opravite delavnico Kristali za vsak dan, kjer dobite osnovna znanja o kristalih.

Na tečaju bomo izvajali terapije s kristali. Naučili se boste različnih postavitev zdravilnih mrež za različne bolezni (npr. za alergije, anemijo, bolečino, bronhitis, izčrpanost, krvni pritisk, menstruacijo, nespečnost, …). Prav tako se boste naučili vaje za krepitev vaše življenjske moči. Le-ta je namenjena kristaloterapevtom – priporočljivo je, da jo naredite 1 krat na dan še posebej preden začnete izvajati terapije.

Bolj poglobljeno boste spoznali:
– zdravilne lastnosti, ki jih pripisujemo kristalom in njihovo praktično uporabo;
– postavitve zdravilnih mrež;
– katere kristale potrebujete pri delu;
– zdravilne lastnosti eliksirjev iz kristalov, …

Na samem tečaju je poskrbljeno za kristale s katerimi boste delali.

Dobili boste skripto, katero boste uporabljali pri svojem delu.

Vsak udeleženec tečaja dobi certifikat (potrdilo o udeležbi na tečaju).

Vabljeni vsi, ki ste začutili klic kristalov…