Tečaj Parapsihologije in Radiestezije

drago 3

TEČAJ PARAPSIHOLOGIJE IN GLEDANJA AURE – 12.3.2016

TEČAJ RADIESTEZIJE – 13.3.2016

TEČAJ RADIESTEZIJE

KAJ JE RADIESTEZIJA?

Radiestezija je diagnostična metoda s katero lahko natančno ugotavljamo vsak pojav in vsako spremembo, ki se dogaja v nas in naši okolici, pod zemljo in nad njo. Vsak živi organizem je odprt biološki pojav v konstantni energetsko-kemijski transformaciji in interakciji s svojim okoljem. Zračenja razvrščamo na več tipov. Pozitivna zračenja, nevtralna zračenja in zračenja katera negativno vplivajo na nas. Če smo izpostavljeni škodljivim zračenjem se počutimo utrujeni, depresivni in po določenem času lahko pride do težjih bolezni ali celo smrti.

Zračenja/sevanja, ki slabo vplivajo na nas, delimo na naravna in tehnična. Naravna zračenja prihajajo iz zemlje in stvarstva. Tehnična pa so tista, ki so nastala z razvojem tehnike. Vsa omenjena zračenja/sevanja lahko odkrijemo s pomočjo radiestezijskih metod, slaba lahko preprečimo ali se od njih zaščitimo.

Z radiestezijo ne odkrivamo samo slabih zračenj ali sevanj, z njeno pomočjo odkrivamo tudi tako zvane vplive na organizem. Radiestezijo koristimo tudi pri iskanju in odkrivanju bolezni in z njeno pomočjo odkrijemo organe, ki ne delujejo ali so bolani.

Z radiestezijo ugotavljamo katera hrana je dobra za naše telo, katera zdravila so dovolj dobra za organizem oziroma s pomočjo katerih zdravil bomo imeli največji učinek v povezavi z zdravljenjem. Ugotavljamo kje je najboljše mesto, da postavimo posteljo, da bomo dobro spali, raziščemo mesta kje je dobro graditi, iščemo vodo, izgubljene predmete ali ljudi itd.
Radiestezija ali radiestezijska diagnostika se lahko izvaja na daljavo ali na določenem kraju. Prav tako v neposredni bližini pacienta/stranke. Lahko jo izvajamo preko slike, zemljevida, medicinske dokumentacije, načrtov itd. Takšna radiestezija se naziva tudi teleradiestezija. Delo z radiestezijo na daljavo je enako uspešen kot delo z radiestezijo v osebnem kontaktu.

NA TEČAJU RADIESTEZIJE SE NAUČIMO:

  • Vsa področja radiestezije
  • Kaj je radiestezijski pribor
  • Kakšen je radiestezijski pribor
  • Slaba zračenja/sevanja: geopatogena, tehnična, kozmična in podzemne vode;
  • Zaščito od slabih zračenj/sevanj
  • Teleradiestezijo

Na samem tečaju je veliko praktičnega dela in učenja pravilne uporabe radiestezijskih pripomočkov.

Tečaj traja en dan /cca. 6 ur. Skupine so majhne in dostopne vsem, ki jih to področje zanima. Obvezna je predhodna prijava na:
041 552 716 – Jasmina ali na bioenergetsko.zdravljenje@gmail.com
Več na www.bioenergetsko-zdravljenje.com

TEČAJ PARAPSIHOLOGIJE/MAGIJE IN GLEDANJA AURE

KAJ JE MAGIJA?

Magija se uporablja od začetka ljudske kulture. Uporablja se z namenom ustvarjanja želja in ciljev.

Magija se deli na belo, črno, rdečo itd. Magije torej ne moremo deliti po barvah ali na dobro oziroma slabo, ker je magija manipulacija z energijo. Torej kakšna bo magija, je odvisno od osebe, ki jo prakticira.

KAJ SE NAUČIMO NA TEČAJU?

Tečaj magije/parapsihologije je namenjen vsem, ki se želijo naučiti manipulirati z energijo s pozitivnimi učinki, zaščito samega sebe, svojih bližnjih/družine, zaščititi svoj dom od negativnih energij, v svoje življenje privlačiti srečne dogodke, energetsko očistiti osebe in predmete, ter prostore.

Na tečaju učimo tudi gledanje AURE, trganje karmičnih vezi, uroke, izdelavo talismanov, kako pritegniti srečne dogodke, entitete, energetsko čiščenje oseb in predmetov. Zdravljenje fizičnih bolezni je pogosto onemogočeno zaradi negativnih magičnih učinkov. Poznavanje področja urokov in entitet je koristno za terapevtske namene in v vsakodnevnem življenju.

Zmožnost videnja aure nam omogoči odkrivanje občutkov, bolezni, usmeri nas kot terapevte v vsakodnevnem življenju in nam je dobra smernica za kvalitetno komunikacijo.

Trganje karmičnih vezi je neizbežno z osebami, ki so umrle in tudi z osebami, ki so žive in so odšle iz naših življenj, da lahko svobodno zaživimo naprej. Na tečaju se naučimo celoten potek trganja vezi.

Kakršnikoli magijski učinki in uroki lahko vplivajo na vsa življenjska področja in nam onemogočijo napredek.

Talismani imajo namen privlačiti srečne dogodke, izobilje in zaščito pred negativnimi dogodki.

TEČAJ POTEKA EN DAN IN JE OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA. Število mest na tečaju je omejeno.

​Po opravljenem tečaju pridobite CERTIFIKAT.

DODATNE INFO NA: 041 552 716 – JASMINA ali na bioenergetsko.zdravljenje@gmail.com

Več na www.bioenergetsko-zdravljenje.com

drago 2