Tečaj refleksoterapije (usposabljanje za refleksoterapevte) – pomlad 2015

Društvo refleksoterapevtov Slovenije in Bosopet, d.o.o. vabita k vpisu v TEČAJ REFLEKSOTERAPIJE, ki bo potekal v prostorih DRTS s pričetkom 27. februarja 2015.

Tečaj vodi priznana refleksoterapevtka in predavateljica Nada Tomazin Dokl, predsednica sekcije pri GZS in soavtorica programa poklicnega usposabljanja refleksoterapevtov. Poleg terapevtskega dela se zavzema za ureditev statusa poklica, uskladitev zdravilske zakonodaje in promocijo refleksoterapije kot uporabne in učinkovite komplementarne metode ter sodeluje pri organizaciji strokovnih srečanj, izobraževanj in predstavitev refleksoterapije za strokovno in laično javnost.

Tečaj obsega 80 ur predavanj in praktičnega dela ter 20 ur mentorsko vodenih vaj. Po opravljenem preizkusu teoretičnega in praktičnega znanja udeleženci pridobijo potrdilo, da so uspešno opravili tečaj usposabljanja za refleksoterapevte, ki je podlaga za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije. Tečaj je razdeljen v pet vsebinskih sklopov:

1. modul:
Osnove refleksoterapije, refleksoterapija na dlaneh in samopomoč

2. modul:
Refleksoterapija na stopalih, organi in organski sistemi

3. modul:
Nevrorefleksoterapija (1. del)

4. modul:
Nevrorefleksoterapija (2. del)

5. modul:
Napredne tehnike, čakre v refleksoterapiji, metamorfna tehnika

Pri vsakem od vsebinskih sklopov je za utrjevanje znanja in pridobivanje praktičnih izkušenj predvidenih 15-20 ur individualnih domačih praktičnih vaj.

Prijave sprejemamo do 25.02.2015.

Za prijave, dodatne informacije in pojasnila nam pišite na info@drustvo-rts.org ali pokličite 051 643 399.