Telesni proces Pozicijski HEPAD-i

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas,  da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 131-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil preko 30 tisoč življenj.

Vabljeni na delavnico telesnega povesa Pozicijski HEPAD-i.

Z vsakim fiksnim stališčem, ki ga imate se odrežete od zavedanja. Pozicijski HEPAD-i (hendikepiranje, entropija, paralize, atrofija, destrukcija) so pozicije, ki ste jih zavzeli v zvezi s katerokoli stvarjo ter se s tem prikrajšali za vse tisto, kar je možno, da se zgodi. Ustvarjate entropijo, kar je enako kreiranju kaosa iz tistega, kar je bil prej red. Ustvarjate paralize tam, kjer ste nesposobi funkcionirati. Ustvarjate atrofijo, pri kateri rušite strukturo, tako da ne morete biti generativni. In na koncu ustvarite destrukcijo.

To je 5 elementov, ki se dogajajo vsakič, ko zavzamete kakšno stališče o čemerkoli.

Pozicijski HEPAD-i so sodbe, povzetki, odločitve, točke gledanja in stališča, ki smo jih zavzeli. So tisto, kar kreirate z vsako fiksno točko gledanja, za katero se odločite, da jo boste imeli. Ta resničnost pravi, da imate samo prav in se ne motite, ko imate pravilno fiksno točko gledanja in pika. In tako preživite celo svoje življenje v poskušanju imeti pravilno točko gledanja in pravilno stališče, pri katerem se potem vkljapljate v družbo, imate koristi, zmagujete in ne morete izgubiti.

In vse lepo in prav. Razen tega dela, ki je del konstrukta vsega za kar veste, da ne funkcionira v vašem življenju in kar tukaj ne funkcionira za vas.

Ali si želite živeti in imeti boljše življenje kot ga imajo drugi?

Večina sveta ima rada nesrečnost. Tri primarna čustva, ki vodijo ta planet so: jeza, žalovanje in žalost. Če ste srečni, potem vas ljude iz te kontekstualne resničnosti lahko vidijo kot “zlo in zloaccessbno osebo”.

Poicijski HEPAD-i so večinoma tisto, kar kreira bolečino v telesu.

Na delavnici se bomo naučili procesa praktično v parih. Odklepa mesta kjer smo zavzeli fiksna stališča z zvezi s čemerkoli v svojem življenju in nas le-ta omejujejo.

Koliko fiksnih stališč imate v zvezi s svojim telesom? S službo in delom, ki ga opravljate? V partnerstvu? Glede vzgoje otrok? O politiki? Življenju nasploh?

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being in Body Class.

Termin: Sobota, 19. september 2015, do 17. do 22. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 80 eur

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127, saj je število mest omenjeno.