Temeljni seminar in 1. stopnja (Foundation in Level 1)

Iščete ključe, ki bodo odklenili omejitve te resničnosti in vam omogočili dostopati do vsega, kar si resnično želite v življenju? Bi radi delovali onkraj omejitev tega sveta in gledali na izzive s popolno lahkoto in radostjo?
Kaj bi bilo potrebno, da se nam pridružite?

Temeljni seminar in 1. stopnja (Foundation in Level 1) sta idealna priložnost, da naredite korak naprej pri razumevanju Access Consciousness® orodij, ki odpirajo poti do zavedanja in bistva sebe. Gary Douglas in dr. Dain Heer, ustanovitelja Access Consciousness®, toplo priporočata vsakemu Bars praktiku nadaljnje izobraževanje, saj se boste na ta način znebili številnih stališč, ki vas omejujejo in v popolnosti doživeli sebe kot neskončno bitje.

Oba seminarja učita, kako izstopiti iz ujetništva te resničnosti, da začnete delovati iz vprašanja, izbire, možnosti in doprinosa. Odkrili boste, kako resnično ustvarjati življenje, ki si ga želite. Še bolj se boste začeli zavedati sebe kot neskončnega bitja in neomejenih možnosti, ki so vam na razpolago.

Trajanje: 4 dnevi, od 20. do 23. avgusta v Celju od 9.00 do 16.00

Predpogoji: opravljena Access Bars® delavnica

Energijska izmenjava: 900 € (cena za Slovenijo). Cena 450 € je namenjena vsem ponavljalcem, če ste seminar opravili v manj kot letu dni ter otrokom od 16. do 18. leta.

Za otroke do 16. leta starosti, ki se delavnice udeležijo skupaj z odraslo osebo, je udeležba brezplačna.

Lokacija: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Seminar poučuje Goga Pečnik, Certificirana facilitatorka Access Consciousnessa, Bars facilitatorka in Facilitatorka telesnih procesov.

Po seminarju boste prejeli dostop do avdio posnetka seminarja, ki ga boste lahko poslušali, kadarkoli boste želeli. Ta seminar je predpogoj za udeležbo na 3-dnevnem Body classu in Levelu 2&3.