Thetahealing seminar Intuitivna anatomija

Seminar Intuitivne Anatomije predstavlja poglobljeno raziskovalno popotovanje, ki ThetaHealing praktike vodi intuitivno skozi telo, kar jim omogoča poglobljeno in intuitivno spoznavati notranje organe in sisteme v telesu. Udeleženci seminarja bodo odkrili prirojena čustva in prepričanja, ki se nahajajo v telesu. Ta seminar omogoča zdravljenje sistemov v telesu skozi opuščanje nakopičenih čustev v energijski obliki. Raziskovali boste prepričanja, ki so povezana s posameznim sistemom v telesu ter njihov odnos v zvezi s fizičnimi boleznimi. Udeleženci imajo ogromno časa za samozdravljenje in delo z drugimi udeleženci, da odstranijo omejujoča prepričanja. Ta seminar je namenjen tistim theta praktikom, ki si želijo postati bolj izurjeni pri kopanju prepričanj, vpogledih v notranjost telesa in zdravljenju fizičnega telesa. Seminar nudi veliko praktičnih informacij na področju anatomije človeškega telesa, bolezni, povezanih z določenimi deli telesa ter odgovarjajočimi prepričanji.

Na tem seminarju boste:
spoznali čarobnost človeškega telesa
odkrili, da bolezni in obolenja gredo z roko v roki s čustvi
ugotovili, da so čustva signali, ki nakazujejo, da je telo izven ravnovesja
raziskovali čustvene programe in prepričanja, ki se nahajajo v vsakem sistemu telesa
razumeli, koliko prostora zavzemajo negativna čustva
spoznali specifična prepričanja, ki jih povezujemo z boleznimi
izvajali vpoglede v telo s skeniranjem telesa in se pri tem izredno izurili
ugotovili, kako pomembno je spoštovati strankino svobodno voljo
izboljšali svoje zmožnosti kopanja ključnih prepričanj in nalaganj občutkov
poglobili svojo povezavo s Kreatorjem.
Seminar izvaja Goga Pečnik, mojstrica ThetaHealinga s Certifikatom Znanosti in prevajalka knjig ThetaHealing in Nadaljevalni ThetaHealing.

Datum in čas: 8. do 23. avgust 2015, z enim prostim dnevom

Lokacija: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Energijska izmenjava: 1440 € (10 % popust, če poravnate celotni znesek do 31. julija 2015)

Predpogoji: opravljena Začetni in Nadaljevalni ThetaHealing seminar pri kateremkoli ThetaHealing učitelju

Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 / 67 44 88.

Vaša prijava je dokončna, ko pošljete naslednje podatke (ime, priimek, naslov, email in mobitel številko) ter nakažete nevračljiv depozit 360 € na TRR: SI56 2900 0005 1021 857, podjetja mag. Goga Pečnik s.p., s pripisom za Intuitivno anatomijo – kraj. Preostanek poravnate ob registraciji, prvi dan seminarja.
Vsak udeleženec seminarja dobi knjigo Človeško telo ter priročnik ThetaHealing Intuitivna Anatomija v slovenščini. Po opravljenem seminarju dobite še certifikat Vianne Stibal za ThetaHealing praktika Intuitivne Anatomije. Seminar poteka v naslednjem času: vsak dan, 15 dni od 9.00 do 17.00. Tokrat izjemoma v času od 20.08. do 23.08. od 16:00 do 22:00 ure.

Že obstoječi praktiki Intuitivne anatomije imajo možnost asistiranja ali ponovne udeležbe na seminarju ob vnaprejšnjem dogovoru, po polovični ceni.

Možnost cenejšega bivanja v Celju – kadar je seminar v Celju, si lahko uredite v naslednjih ustanovah:

Celjski mladinski center http://www.mc-celje.si/sl/Hostel/
Dom svetega Jožefa http://www.jozef.si/

Kadar je seminar v Goričah je ta rezidenčnega značaja, kar pomeni, da lahko bivate na kraju dogodka z minimalnimi stroški. Za več informacij me kontaktirajte.