ThetaHealing – Začetni seminar – Celje

Vabim vas, da se udeležite začetnega seminarja ThetaHealing tehnike, s pomočjo katere se boste naučili preprogramirati vašo podzavest tako, da bodo vaše sanje postale resničnost.
S to izredno preprosto tehniko, ki jo lahko izvaja vsakdo, se boste naučili gledati globoko v lastno notranjost in odstranjevati vse tisto, kar vas omejuje na vaši poti razvoja. Obenem boste lahko pomagali svojim najbližjim pri odpravljanju raznih težav, ki jih pestijo. Z vajo in domišljijo boste ugotovili, da si lahko nalagate znanje, spanje, se naredite nevidne za komarje, klope ali druge nadležne živali, spremenite svojo preteklost in prihodnost in še marsikaj. Za izvajanje te tehnike se ni potrebno odpovedati svojim verskim prepričanjem ali osebnostnim vrednotam, priporočljivo je le, da verujete v neko energijo, ki nas obkroža in se nahaja v nas, pa najsi jo poimenujete Kreator, Bog, Prasila, Univerzum, Vesolje, Jehova, Alah itd. S to tehniko, čigar delovanje je znanstveno dokazano, saj se izvaja v theta stanju, ko možgani valujejo s frekvenco 4-7 Hz, so možna hipna ozdravljenja. Z njo lahko odpravljate strahove, ki vas hromijo, negativna čustva, zaradi katerih se ne morete premakniti naprej, spreminjate ukoreninjena prepričanja, ki ste jih oblikovali že v otroštvu, si zmanifestirate dušo dvojčico, spreminjate gene ter izboljšate vašo finančno situacijo. S ThetaHealing tehniko se boste naučili, kako živeti življenje v stanju globoke sprostitve, močno povezani z vsem, kar je, umirjeni in polni brezpogojne ljubezni.

Skozi seminar bomo obdelali naslednje teme:

Viannina zgodba
Sevanje
Povezava s Kreatorjem vsega, kar je
Vpogledi v telo
Skupinsko zdravljenje in samozdravljenje
Programiranje na 4 nivojih (dolga različica)
Programiranje na 4 nivojih (kratka različica)
Kopanje prepričanj
Ustvarjanje občutkov
Prepoznavanje strahov
Sedem ravni obstoja
Duhovi, ujete duše, psihični kavlji
Delci duše
Angeli varuhi
Manifestiranje najbolj združljive duše dvojčice
Aktivacija DNK
Aktivacija kromosomov mladosti in vitalnosti
Delo z geni
Odstranjevanje programov za staranje
Vpogledi v prihodnost

Seminar vodi Goga Pečnik, mojstrica ThetaHealinga s Certifikatom Znanosti v ThetaHealing sistemu in prevajalka knjig ThetaHealing ter Nadaljevalni ThetaHealing.

Datum: 17. do 19. julij 2015

Kraj: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Energijska izmenjava, ki vključuje knjigo je 320 €.

Ker trenutno čakamo na 3. ponatis knjige Začetni ThetaHealing, te žal ne morete prejeti, zato je energijska izmenjava 300 €.

Ni nobenih predpogojev.
Prijave in informacije: info@theta.si ali 041 / 67 44 88.

Vaša prijava je dokončna, ko pošljete naslednje podatke (ime, priimek, naslov, email in mobitel številko) ter nakažete nevračljiv depozit 50 € na TRR: SI56 2900 0005 1021 857, podjetja Mag. Goga Pečnik s.p., s pripisom za Začetni – kraj. Preostanek poravnate ob registraciji, prvi dan seminarja.

Mladoletne osebe, do 18. leta starosti, ki se prijavijo na seminar potrebujejo ob sebi spremstvo odrasle osebe, ki prevzema odgovornost zanje.

Vsakemu udeležencu pripada knjiga Začetni ThetaHealing. Če knjigo že imate, je energijska izmenjava nižja za 20 €. Dobite tudi enostransko fotokopiran priročnik, da lahko vanj pišete zapiske. Po opravljenem seminarju prejmete še certifikat Vianne Stibal za ThetaHealing praktika začetne stopnje.

Seminar poteka v naslednjem času: v petek od 17.00 do 21.00, v soboto od 9.00 do 17.00 ter v nedeljo od 9.00 do 17.00.

Že obstoječi praktiki začetne stopnje imajo možnost asistiranja ali ponovne udeležbe na seminarju ob vnaprejšnjem dogovoru, po polovični ceni.