Timusova vaja z Ano Omanovič

 Timusova vaja (Thymus Exercise) je eden izmed telesnih procesov Access Consciousness.

Ko telo potrebuje več energije ali se počuti »utrujeno« lahko zaženete na svojem telesu Timusovo vajo.

Žleza timus ali priželjc je del našega imunskega sistema vse do pubertete, potem pa se »izklopi«. To je ostanek včasih aktivnega organa. Priželjc se bo ponovno aktiviral takrat, ko izvajate proces. Originalno je bil timus izvor psihičnih zavedanj. Blokiran in zmanjševan je kot način omejevanja našega zavedanja. Zato smo danes vsi obrnjeni k tretjemu očesu kot izvoru, s katerim naj bi dobili videnje in zavedanje. To naj bi bil način, s katerim bi lahko videli v prihodnost. Ko se timus enkrat ponovno aktivira,poskrbi za viruse in ostale reči, za katere naša telesa prej niso mogli poskrbeti. Timus se bo začel generirati in postajati močnejši. To je center, iz katerega dobivamo energijo. V osnovi zaobidete električne komponente vaše resničnosti in greste v vibracijsko valovno dolžino vašega akustičnega bitja.

Ta telesni proces je neke vrste aerobika, mentalna aerobika. Izvajate ga lahko sami, preden greste spat ali kadarkoli čez dan. Če proces izvajamo, t1795770_10152205092539324_441875808_nelo ne slabi, ker tisto, kar proces sproži je, da ko zaženemo energijski tok, energija še nekaj časa teče.
Namen timusove vaje je tudi ta, da pridete do točke, ko ste voljni omogočiti vašemu telesu, da se popolnoma uravna z vašo vibracijo. Ne morete več imeti enake slike o vašem telesu, kot je bila ustvarjena v preteklosti. Preteklost ne obstaja več na isti način in zato dovolite, da se tudi vaše telo prilagodi. S tem procesom date vašemu telesu dovoljenje, da se uravna in maksimizira svojo učinkovitost ter da vibrira enako kot vi, bitje.

Seminar vodi Ana Omanovič, Certified Access Consciousness Facilitator,  Access Body Facilitator and Access Bars Facilitator

Termin: Torek, 20. Oktober 2015, do 10. do 12. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 40 EUR

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 178-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.