Torki z Ano: Konec skrivanja sebe in svoje drugačnosti

hiding-1-708x404Ko smo bili mali otroci smo si dovolili biti vse. V procesu odraščanja pa so nas naučili kaj je prav in lepo da smo in kaj je prav da počnemo, kakšne so vrednote, ki jih moramo živeti, da postanemo “dobri ljudje” in “vzorni državljani”. V tem procesu smo se učili biti to, kar je v tej resničnosti prav  in dobro. Za koliko stvari, ki temu ne ustrezajo se obsojate? Za koliko stvari, ki jih sploš še niste naredili se obsojate?

Kakšna je vrednost v skrivanju sebe? Tega kdo in kaj vse ste? So vas celo življenje obsojali kakšni ste, in karkoli ste naredili da ste se prilagodili temu svetu, nikoli ni bilo dovolj? Nikoli niste dovolj ustrezali tej resničnost? Koliko energije na dan porabite, da se sodite kaj vse niste in razmišljate o tem kaj bi se morali biti. Za koga?

Kaj bo bi začeli uživati v čudnosti in čarobnosti, kar v resnici ste? In s tem kreirali življenje v katerem bi uživali in kreirali?

Kaj vse je še mogoče?

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih večdnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness. 

Termin: 1. marec 2016, od 18. – 21. ure                                                               
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 25 EUR

Na delavnico se lahko prijavite preko emaila info@hisaradosti.com ali telefona 040 504 127.

 

 

hiding-1-708x404
|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija