Torki z Ano: Utopični ideali

ana za spletno 2Večina ljudi funkcionira iz fiksne ideje ali koncepta o tem, kako naj bi stvari v življenju izgledale, namesto da bi delovali iz momenta, v katerem lahko spremeniš karkoli je potrebno, da kreiraš več. Služenju konceptom ustvarja ogromne omejitve, ki se jih niti ne zavedamo, ker smo jih naredili resnične, vredne in pomembne. Konceptualne konstrukte uporabljamo da kreiramo nek namen življenja ali da povsod iščemo nek smisel, vrednost.

Zveze, seks, seksualnost, družina in prihodnost so primeri konceptualnih konstruktov. Družba je konstrukt. Kultura, religija, ugled so prav tako konstrukti te resničnosti.  Vse te stvari pravzaprav niso resnične. So konceptualne resničnosti, ki so bile vnešene v naš obstoj. Kupili smo jih in nato smo opustili naše lastno zavedanje, zavoljo pravilnosti in ustreznosti te resničnosti.  Sprejeli smo pojem, da je biti normalen, povprečen in realen – kot vsakdo – najboljše.

Problem konceptualnih konstruktov je v tem, da te postavljajo v konflikt s seboj na vsakem koraku.

Na delavnici bomo predelali konceptualne konstrukte, ki so utopični ideali te resničnosti in postali zavedni kako le-ti ustvarjajo naše omejitve in bariere do vsega kar je mogoče. Če jih opustimo, lahko začnemo zase ustvarjati svet, ki bo za nas končno deloval. Uporabljali bomo orodja Access Consciousness.

Delavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je life-coach, voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklem letu je bila na več kot 14-ih mednarodnih večdnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: Torek, 17. maj 2016, od 18.00 – 20.00. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, Ljubljana
Cena: 20 EUR

Na delavnico se lahko prijavite preko emaila info@hisaradosti.com ali telefona 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija