Trening intuicije, zaznavanja in zavedanja s Harisom v Novem mestu

Si predstavljate, kakšno bi bilo vaše življenje, če bi vedeli vse o vsem? To se bomo učili na tokratni delavnici intuicije.

Vseskozi lahko vse zaznavamo, kar se dogaja v našem telesu in v naši okolici. Ljudi in njihovo življenje lahko preberemo kot odprto knjigo. Sledimo lahko energiji in se bolj zavedamo, kaj je za nas v našem življenju. Čisto vse informacije so vedno tukaj in so nam vedno dostopne. Vse lahko preprosto interpretiramo in si ne rabimo toliko zapomniti.

Na delavnici se bomo odprli svojim sposobnostim intuicije, ki smo jih skrivali še sami od sebe. Več ko zaznavamo, bolj poln je vsak trenutek. Vstopili bomo v novo, drugačno življenje.

Zavedanje in zaznavanje je osnova, da lahko zaživimo čisto svoje življenje onkraj razuma, ki je konstrukt okolice. Komuniciramo lahko z naravo, s telesom, živalmi in življenjem.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki že leta in skozi stotine delavnic po celi Sloveniji uči ljudi, kako zaživeti sebe in svoje življenje. Udeleženci njegovih delavnic se prebudijo, osvobodijo in prevzamejo odgovornost za svoje življenje in svojo srečo. Na preprost način jih pripelje tja, kamor se sami niso upali in kjer se skriva največja moč.

Termin: Nedelja, 15. maj, od 10. do 17. ure
Lokacija: Knjižnica Mirana Jarca, Rozmanova 28, Novo mesto
Cena: 88 eur

Obvezne so prijave na e-mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

Kako okrepiti intuicijo? – gostovanje v oddaji Klepet ob kavi