Trojček in študij djotiša

Trojček in študij vedske astrologije

Vabimo vas na izobraževalno in praktično delavnico, ki zajema ayurvedo, djotiš in vastu in poteka od petka 16. 30 do sobote 18.00 v dveh željenih terminih 22- in 23. april ter 27 in 28. maj 2016. Gre za nadvse zanimiva in zlasti uporabna praktična znanja.

Od petka ob 16.30 do 20.30  ter sobota od 9. ure do cca 18. ure.

AYURVEDA – veda o zdravju

Teoretični in praktični del – spoznamo osnovno teorijo ayurvede, doše, gune in nasveti z vajami.

  •  Kaj dobim: priporočeno prehrano za moj telesni tip, priporočila glede dnevne rutine oz. življenjskega stila. Določitev individualne doše (vprašalnik, natalna karta, puls, opazovanje). Seznam priporočene in odsvetovane prehrane za  vse tri telesne tipe.

DJOTIŠ – astrologija – vpogled vase

 Teoretični in praktični del.Spoznamo osnove branja natalne karte z vajami.

  • Kaj dobim: osnovno razlago natalne karte, praktično delo z uporabo brezplačnega programa – android aplikacija, izračun Sade satija za vsakega udeleženca. Temeljna znanja in veščine za razlago natalne karte  oz.. Mala šola djotiša!

Analiza osebnega imena, katero področje mojega življenja odpira.

VASTU – veda o mojem bivališču

 Teoretični del in praktični del. Spoznamo osnovne elemente, povezavo z ayurvedo in natalno karto, kaj pomenijo določene smeri, kako preoblikovati prostor z najmanj posegi, da dosežem skladnost.

  • Kaj dobim: analizo etaže svojega stanovanja, nasveti za korekcije, izračun osebne smeri za do 2 člana družine. razumevanje energij bivalnega prostora.

________________

Skupina je omejena na največ 7 udeležencev.

Obvezno plačilo akontacije 50 EUR, ki vam zagotovi mesto na delavnici in opravljene predhodne analize. Po prejemu akontacije vas bomo zaprosili za podatke:

 pošljemo vprašalnik, ki ga vrnete do začetka delavnice in ki služi za prve analize (ayurveda),

  • rojstni podatki: dan, leto, ura, minuta in kraj rojstva za vas oz. osebo ki naj jo analiziramo (djotiš),

  • skico vašega stanovanja oz. ene etaže z vrisano smerjo neba, po možnosti vsaj v približnem merilu (vastu).

 Za vsakega udeleženca bo del analize pripravljen pred pričetkom delavnice. Po prejeti akontaciji vam predstavimo natančnejšo vsebino teoretičnega in praktičnega dela.

Gledano v celoti gre za izjemno konkretna sporočila in znanja. Udeležencem se odstre pogled v njegovo notranjost, njegovo poslanstvo, razumevanje težav oz. kvalitet, s katerimi je prišel na svet, razumevanje pomena bivalnega okolja, skladnost bivalnega okolja s principi narave in z osebo samo, osnovna načela prehrane in dnevne rutine po principih ayurvede-za njega samega. In še veliko nasvetov tako »na vmes«. In veliiiko domačih nalog, k ijih zlahka vpletete v svoj vsakdan!

Delavnica je primerna za ljudi, ki so pripravljeni sami nekaj narediti, da si izboljšajo življenje in da zaživijo bolj skladno. Za ljudi, ki čutijo, da morajo nekaj spremeniti, pa ne vedo kaj; za ljudi ki se želijo premakniti naprej v svojem osebnem in duhovnem razvoju.

Cena izobraževanja – trojčka je 135 EUR . Možna je udeležba le na enem od treh sklopov – Ayurveda oz. le Djotiš oz. Vastu (cena posameznega dela je 50 EUR).  Cena zajema tudi prigrizke med odmorom oz. toplo malico.

Vsak udeleženec dobi tudi uporabno darilo!

Dobili boste pisno gradivo, ki vam bo služilo za samostojno delo vnaprej ter ogromno novih informacij in novih znanj, saj je  Trojček rezultat večletnega izobraževanja in je kot taka prva v Sloveniji. Predvideno je tudi nadaljevanje, nadgradnja oz. širjenje omenjenih znanj.

PRIJAVE:

marta@mojajoga.org    oz.   031 363 138.

V maju pa je že možen vpis v jesenski ŠTUDIJ VEDSKE ASTROLOGIJE

Prvo leto študija vas bo pripravilo na samostojno obravnavo natalne karte zase, za svoje bližnje in tudi za osnovno samostojno svetovalno delo. Prvo leto obsega 8 modulov + vaje, skupaj torej 9 modulov – 120 ur.

Drugo leto študija: Prodobljeno znanje boste utrdili in zlasti poglobili in razširili. Predvidoma 7 modulov + vaje. 

Tretje leto študija:  razpisani bodo moduli, ki bodo obravnavali posamezen zaključen sklop oz. problematiko, npr  ayurdjotiš, izdelava letnega horoskopa, kompatibilnost, ayurveda-poglobljeno, vastu-poglobljeno, duhovni djotiš, povezava joga-ayurveda-djotiš, meditacija na osnovi natalne karte ipd. Lahko se boste udeležili posameznega oz. po želji vseh modulov. Vsebine bodo še oblikovane.

Prav tako bodo občasno organizirane vaje za vse, ki ste zaključili izobraževanje, a  želite vaditi, izmenjati izkušnje oz. se srečati s svojimi sošolci.

CENA: 795 EUR  za študij od septembra do vključno maja + 50 EUR vaje. ( 8 modulov-vikendov + vaje).

Možno je tudi plačilo na obroke!

V tem primeru se vplača 200 EUR avansa, preostanek pa sproti mesečno ob vsakem modulu (9 x 75 EUR).

MOŽEN TUDI ŠTUDIJ NA DALJAVO – pozanimajte se o pogojih!

PRIJAVE:

marta@mojajoga.org    oz.   031 363 138

Dodatne informacije: www.mojajoga.org