Universal Camps – spiritualni kamp notranjega ravnovesja

Spiritualni kamp se bo odvil v idilični naravi, 300 metrov od Perniškega jezera, ob gozdičku na področju umetniške domačije Soraj. Za hrano bo poskrbela orientalska veganska kuhinja (jedilnike bo pripravil Ambasador novodobne slovenske kuhinje, Jure Kačičnik), za lepo vreme dva orgonska topova, za očiščevanje in informiranje pa bo odseval izredno močan portal svetlobe, ki ga bo pred pričetkom spiritualnega kampa odprl Master Yoga Kan. Portal svetlobe je močan vir energije paramatman svetlobe in predstavlja most med vrzeljo materije in duha. Pod to frekvenco je možno spreminjati materijo z informiranjem, energetska kapaciteta telesa se precej poveča, človeške omejitve pa se razblinijo.

Pot do razsvetljenja in vsesplošnega blagostanja je proces vaj, zdravljenj in ozaveščanj, skozi katera je potrebno potovati in jih doživeti. Na spiritualnem kampu boste doživeli prav to – pridobili boste znanje in izkušnje, ki vas bodo spremenile na bolje. Nihče ne bo iz kampa odšel nespremenjen!

Spiritualni kamp se bo pričel na vikend, ko bo Venera kvadrat Saturn – pomeni, da bo dober čas za meditacijo in duhovno delo. To je primeren čas za iskanje resnice in čustveno zdravljenje, Venera v opoziciji z Neptunom namreč ne dopušča nobenih iluzij. To bodo izjemno duhovno izpopolnjujoči dnevi. So dnevi Marijinega vnebovzetja, 15. 8. je čas, ko leto dozori, ko se vsa duhovna spoznanja združijo in se lahko zahvalimo Materi Zemlji za vse njene darove in ji obljubimo, da jo bomo varovali in častili. Zadnji dan bo idealen za razrešitve in spoznanja, ki jih boste ponesli izven svojih dosedanjih meja.

Deležni boste več kot 20 delavnic in tretmajev v družbi več kot 10 terapevtov in predavateljev. Poskrbeli smo tudi za pestre dodatne vsebine.

Za več informacij in program kampa obiščite www.universal-camps.eu, nam pišite na info@universal-camps.eu ali pa nas pokličite po 041 396 836.

Veselimo se druženja in deljenja te edinstvene izkušnje z vami!

|||::
Vukovje 33, Pernica, Slovenia