Grace Healing – Urice rasti z Gregorjem in Annemarie

Močno sva začutila in dobila informacijo, da je pomembno avgusta na Obali organizirati še drugi dogodek, ki se bo tokrat izjemoma zgodil na Kolombanu nad Ankaranom.
Tudi tokrat se bo dogajalo na področju Srca, zelo globoko in res intenzivno.
 
1 del: skupinska vodena meditacija
Na začetku Annemarie & Gregor Kuralt Niedermayer vodita meditacijo, ki je vedno božansko vodena iz trenutka. S pomočjo le-te se notranje umirimo, osvobodimo vsakodnevnega stresa, se začutimo in globoko povežemo sami s sabo.
 
2. del: zdravljenje s pomočjo Božje Milosti – Grace Healing
Ta del večinoma poteka na Dušnem nivoju in glavni namen tega dela je, da Duša ponovno pridobi več svetlobe.
Annemarie & Gregor gresta v globoko molitev za vse prisotne. Ko vstopita v stanje razširjene zavesti, namensko uporabita svojo lastno življenjsko moč za podporo in aktivacijo sposobnosti samozdravljenja, vitalnosti in življenjske moči pri prisotnih.
S tem se lahko posamezniku odprejo vrata do naslednjega stanja zavesti.
Več svetlobe v duši povzroči, da se pričnejo različni procesi tudi na osebnostnem (mentalnem in čustvenem) ter fizičnem nivoju.
Kot posledica se lahko zgodi, da se v tebi prebudijo in/ali razvijejo tvoje jasnočutne sposobnosti ter občutek globokega notranjega miru.
 
Božje vodstvo in seveda odprtost vsakega posameznika pripomoreta, da se posameznika lahko dotakne Božja Milost.
 
Če si trdno odločen-a, da želiš narediti korak za rast, je to pravi dogodek zate.
 
Število mest je omejeno na max.15. Obvezne prijave najkasneje do 26.08. na info@platformavalon.com ali preko SMS-a: 040 976 543
 
Prispevek: 15 EUR