Ustvarjanje čarobnega leta

December je čas, ko vladajo posebne energije. To so vedeli že naši dedki in babice. To je čas čarobnosti, ko si dovolimo imeti velika pričakovanja za prihajajoče novo leto. Znano je, da si lahko v času od 21.12. do 31.12. ozdravimo in okrepimo svoje telo; znebimo se vse mentalne navlake, ki se nam je naselila v nezavednem umu. Vsako leto se v času od 21.12. do 12.1. odprejo Zvezdna vrata. S pomočjo angelov, samorogov, nadangelov, boginj in bogov lahko v tem času svoje energije dvignete na višji nivo in se pripravite na nov cikel, nov začetek. Na voljo so vam nove možnosti in priložnosti.

Leto 2015 se poslavlja. 21. 12. bomo praznovali zimski solsticij. Na ta dan je najdaljša noč v letu. Temna polovica leta se prelevi v svetlo.

Od 22.12. in vse do 12.1. vlada vsakemu posameznemu dnevu energija enega izmed 22-ih arhetipov. V tem posebnem času imamo priložnost spoznati arhetipe, ki jih zavedno ali nezavedno izražamo vsak dan. S tem ko prepoznamo vseh 22 arhetipov dobimo vedenje kako preseči vsakodnevno rutinsko reagiranje. Ugotovimo, da imamo v resnici na voljo 22 različnih načinov, kako naj v določeni situaciji odreagiramo.

Za vsak dan sem vam pripravila prakso; kateri arhetip vlada dnevu; kaj je tisti dan potrebno opraviti; v obdobju od 26.12. do 10.1. pa bodo tudi navodila za zdravljenje fizičnega telesa. In seveda od 1.1. do 12.1. bomo kreirali svoje sanjsko leto 2016.

V tem času vam priporočam, da opazujete, prisluhnete, ste v povezavi sami s seboj, si zapisujete – predvsem vodite dnevnik vseh 22 dni.

Ustvarjanje čarobnega leta je program, ki sem ga pripravila za vas za letošnje leto potem, ko sem ga sama uspešno izvajala zadnji dve leti.

Investicija za Ustvarjanje čarobnega leta je 36€.

Ob potrdilu plačila boste na svoj mail prejeli gradivo. Na voljo bodo tudi spletna druženja. Druženje bomo skupaj zaključili v centru Notranje Svetlobe 12. januarja 2016.

Vse informacije o tem, kdaj bodo spletna druženja pa dobite ob prijavi.

Pridruži se mi in si Ustvari čarobno leto 2016.