Valentinova meditacija: MOJ KUPID

Valentinovo se že od nekdaj povezuje z romantično ljubeznijo. Vsi iščemo ljubezen in vsi si želimo biti ljubljeni. Ljubezen ima izjemno moč – je najmočnejša energija, ki preveva vesolje in ko jo enkrat resnično spoznamo in občutimo, lahko z njo premikamo gore.

Vsi se rodimo s čisto, božansko energijo, iskrena ljubezen pa je pravzaprav naša naravna danost. Skozi odraščanje in življenje pa se lahko zgodi, da nas posamezni ljudje prizadenejo, da nam različni dogodki pustijo boleče spomine. Mnogi se takrat zapremo vase, zapremo naše srce in si ne dovolimo, da bi nas življenje še kdaj tako prizadelo. Lahko se tudi počutimo krive za pretekle dogodke in neizpolnjene odnose ter si storjenih napak niti ne dovolimo oprostiti. Vsi ti težki občutki in blokade v predelu srca nam onemogočajo, da ponovno začutimo ljubezen v vsem svojem sijaju, predvsem pa nam onemogočajo, da ponovno vzljubimo sebe in se brezpogojno zaljubimo v življenje.
Toda le kaj je lepšega kot občutek topline v srcu in iskrena predanost osebam, ki jih imamo radi? Ljubezen je ultimativna, njena vez pa ostane med dušami za vedno, tudi ko zapustimo ta planet. Zato si dovolimo ponovno odpreti srce čudoviti izkušnji ljubezni!

Lepo vabljeni na meditacijo ljubezni, ki bo v tem večeru sestavljena iz dveh sklopov.

V prvem delu večera se bomo najprej posvetili zdravljenju strtega srca, odpuščanju ter spuščanju zamer in blokad. Ljudje v naše življenje vedno vstopijo z namenom, da nas pomaknejo po naši poti rasti. Velikokrat pa tega ne razumemo ali to spregledamo in tako se ujamemo v igro bolečine, odvisnosti in neizpolnjenih želja. Šele ko je naše srce prečiščeno, ko razumemo lekcije posameznih odnosov, lahko svobodno zadihamo, pustimo preteklost za seboj ter si dovolimo, da ljubezen preplavi naše življenje.

V drugem delu večera bomo usmerili svojo vizijo v priklic dušnega partnerja. Naši odnosi vedno izražajo stanje naših notranjih dinamik in razumevanja. V kolikor izražamo energetsko neravnovesje, se to kaže tudi navzven. Naši odnosi v tem primeru niso podporni in srečni in nas ne izpolnjujejo. V tej meditaciji bomo delali na ravnovesju naših notranjih energij, razumevanju lekcij in preseganju starih vzorcev, ki predstavljajo temelje partnerstvu prihodnosti. Ustvarili bomo priložnost in naredili prostor v življenju za partnerstvo, ki nas bo na našem zemeljskem potovanju podpiralo in nam omogočalo harmonično in svobodno prihodnost.

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia