Večeri čiščenja blokad

V nedeljo, 5. aprila sem začela z novimi dogodki, ki sem jih poimenovala VEČERI ČIŠČENJA BLOKAD.
Ti večeri so namenjeni izključno vam in razreševanju vaših težav. Kako bodo potekali? Z udeleženci se bom pogovarjala na določeno temo, odgovarjala na vaša vprašanja in obenem energijsko čistila vse, kar bo prihajalo na površje. Za konec bo vsak udeleženec prejel skanalizirani Zlati simbol, ki mu bo zagotovil veliko energijsko podporo na določenem področju. V mesecu aprilu se bomo lotili čiščenja naslednjih področij:

nedelja, 5. april ob 19h – Učenje tujih jezikov

Skozi vse smeri časa, prostora, dimenzij in realnosti bomo odpravljali številne blokade, ki jih imate glede tujih jezikov, govorjenja, branja, pisanja in poslušanja v tujem jeziku, javnega nastopanja, talentu za tuje jezike, hitremu učenju ipd.

nedelja, 12. april – Poslovni uspeh

Skozi vse smeri časa, prostora, dimenzij in realnosti bomo odpravljali blokade, ki jih imate glede uspeha na poslovnem področju, enakopravnosti med moškimi in ženskami, dokazovanju lastne vrednosti, zagovarjanju svojih stališč, pogajalskih spretnostih in še in še.

nedelja, 19. april – Strahovi in fobije

Skozi vse smeri časa, prostora, dimenzij in realnosti bomo odpravljali strahove in fobije, ki morda izvirajo iz katerega od preteklih življenj in vas omejujejo tukaj in zdaj. Najpogostejši so strahovi pred letenjem (sploh zdaj po tej nesreči), zaprtimi prostori, kačami in pajki, injekcijami, višino, vodo, psi in mačkami, javnim nastopanjem, glasnim pokanjem, ljudmi, gnečami itd. Kaj bi bilo potrebno, da se osvobodite svojih strahov?

četrtek, 23. april – Družinski odnosi

Skozi vse smeri časa, prostora, dimenzij in realnosti bomo odpravljali nakopičene negativnosti glede družinskih članov in vlog, ki smo jih sami igrali. Kakšni so odnosi v vaši družini? Kako se razumete s starši, brati, sestrami in širšim sorodstvom? Kaj bi bilo potrebno, da so ti odnosi vam v prid?

Kraj: ANAHATA, center sr(e)čnosti, Kidričeva ulica 3, na vrhu levo, Celje

Možnost udeležbe na daljavo iz udobja vašega doma preko telefona ali Skypa.

Investicija vase: mesečna udeležba 80 € (20 % popust) ali 25 € / posamezni obisk.

Informacije in prijave: 041 67 44 88 ali info@theta.si

Večere izvaja Goga Pečnik, Certificirana facilitatorka Access Consciousnessa®.