Vikend delavnica SPOZNAJTE NOVODOBNE OTROKE

Vse bolj postaja jasno, da se po vsem svetu rojevajo otroci, ki so duhovno bolj napredni, kot večina odraslih. Otroci nove dobe se razlikujejo od predhodnih generacij. Imenujemo jih tudi “otroci luči”, “otroci tisočletja”, “zvezdni otroci”,  “indigo otroci”. Ti otroci imajo visoko razvito zaznavanje, so zelo senzibilni, za njih so vrata nezavednega že odprta. Praviloma so mediji in so zelo jasnovidni. Delujejo spontano in živijo v večih dimenzijah hkrati, zato tudi v realnosti lahko počnejo več stvari hkrati. V duhovnem svetu imajo veliko podporo in pomoč. So veliki zdravilci, s seboj so prinesli veliko znanja. Velikokrat delujejo nezemeljsko, zato jih opisujejo kot angele poslane iz najvišjih dimenzij. 

Novodobni otroci se nahajajo po vsem svetu, utelesili so s posebno misijo in sicer da ozdravijo planet in mu pomagajo ob prehodu na višjo raven zavesti . Ti otroci nam kažejo kako odpreti srce. Prav nobene tolerance nimajo do nepoštenosti in nepristnosti. Rojeni so z željo po iskanju višjega smisla življenja. Ne želijo sprejemati že obstoječih prepričanj, želijo si ustvariti nova prepričanja.

Novodobni otroci so izjemni učitelji, kot tudi naši veliki učenci. Kot duhovna bitja so enakopravni z nami. Nekateri imajo za seboj že mnogo prejšnjih življenj, nekateri se utelešajo prvič. Imajo več modrosti, kot si lahko sploh predstavljamo.  So izredno napredne duše, ki so se inkarnirale v ta čas, da bi bile skupaj z nami in da nam pomagajo pri velikih spremembah. Njihov namen je uničiti obstoječi sistem, ki v novi dobi ne deluje več. Potrebujemo njihovo pomoč in potrebujemo njihovo znanje. Pomagali nam bodo ustvariti lepši in boljši svet, svet ki bo temeljil na svobodi, ustvarjalnosti, sočutju in medsebojni povezanosti.
Sama sem mati kristalnega otroka in iz lastnih izkušenj lahko trdim, da je izredno pomembno že zelo zgodaj prepoznati, da imate doma novodobnega otroka. Od svojih bratov in sester se izredno razlikujejo in nikakor ne želijo biti vzgajani na način, kot smo ga sami poznali ali kot smo vzgajali otroka pred njim. Večinoma časa živijo v svojem svetu in vam lahko povzročajo nemalo skrbi, saj za njih sistem v katerem živimo, ne obstaja. Težko sprejmejo stroga pravila in stare navade. Za njih je pravzaprav svet zelo enostaven. Le zakaj ga je potrebno komplicirati?
V kolikor jih ne razumemo, jih omejujemo in ne vemo od kje prihajajo in kaj je njihov namen, jim zapiramo njihovo senzitivnost in vedenje kdo sploh so. Njihova pot jim je popolnoma jasna in če jim zavračamo njihovo vizijo, obsojamo njihove sanje jih ločujemo od njihove povezanosti z božanskostjo.
Starši nemalokrat mislimo, da moramo otroke vzgajati na način, kot ga poznamo sami, se pravi na način kot smo bili vzgajani tudi sami. Pa jih moramo res? Z novo dobo prihajajo na naš planet nove energije in tako tudi novodobni otroci. Otroci z božansko energijo, prodornimi očmi, neverjetno modrostjo in čistim srcem. Kot izbrani starši takih otrok smo lahko izredno počaščeni, da so si izbrali prav nas, da jih vodimo skozi prvo obdobje njihovega življenja, jih usmerjamo, nudimo varnost in jim pomagamo razvijati njihove naravne sposobnosti. Predvsem pa, da jih razumemo. Pomembno je, da jim ne vsiljujemo svojih vizij in svojih idej, saj sami globoko v sebi zelo dobro vedo kdo so in kaj je njihova pot.

Delavnica SPOZNAJTE NOVODOBNE OTROKE je namenjena vsem staršem, ki že dlje časa opazujete svojega otroka in čutite, da je drugačen; morda vase zaprt, morda na trenutke preveč hiperaktiven, morda ima namišljene prijatelje, morda zna predvideti določene dogodke. Ti otroci znajo biti že od malega uporniki, se vztrajno upirajo avtoriteti in težko ostanejo zbrani dlje časa pri vsakodnevnih obveznostih. Radi bi počeli več stvari hkrati ali pa delujejo, kot da jih popolnoma nič ne zanima. Navadno imajo izreden čut za živali, naravo, starejše ljudi.  Morda že dlje veste, da vaš otrok ne sodi v ustaljene okvirje, pa vendar čutite da je izjemen in da je pravzaprav vse v najlepšem redu.

Če se najdete v zgoraj opisanem, imate doma verjetno novodobnega otroka. ☺

V okviru sklopa delavnic NOVODOBNIH OTROK, smo pripravili izjemno poučne delavnice tako za starše, kot tudi za novodobne otroke.

Starši in otroci od 12. leta dalje, lepo vabljeni na izjemno delavnico, ki vam bo razširila nova obzorja in odprla nov, svež pogled na družinsko skupnost, medsebojno povezanost, sodelovanje in energetsko podporo znotraj družine!

Delavnica za starše je namenjena vsem ki želijo spoznati:
– kaj so energije nove dobe
– prepoznati in spoznati svojega otroka
– razumeti in sprejeti njihovo obnašanje
– spremeniti stare vzorce vzgoje in prepričanj
– se naučiti poslušati svojo intuicijo
– spoznati značilnosti zvezdnih otrok (indigo, kristalni, mavrični otroci)
– pravilno voditi novodobnega otroka, mu nuditi podporo ter razvijati njegove naravne sposobnosti
– razumeti dinamiko okolja
– ugotoviti dinamiko energije otrok-oče-mati in njeno prepletanje
– prepoznati kolektivno zavest
Namen delavnic za novodobne otroke:
– kdo ste novodobni otroci in zakaj ste pravzaprav tukaj
– spoznati svojo dušno pot in utrditi svojo notranjo moč in edinstvenost
– razviti in utrditi svoje naravne sposobnosti in odkriti božanskost
– spoznati značilnosti zvezdnih otrok (indigo, kristalni, mavrični otroci)
– spoznati zakonitosti vesolja
– povezati se z drugimi indigo, kristalnimi in mavričnimi otroci
– spoznati kateri način prehrane je primeren za novodobne otroke
– kako se zaščititi pred negativnimi energijami in vplivi iz okolja

Vikend delavnica SPOZNAJTE NOVODOBNE OTROKE bo potekala v 2 sklopih:

1.sklop: KDO SO NOVODOBNI OTROCI  in KAKŠNA JE NAŠA VLOGA PRI NJIHOVEM POSLANSTVU

– kdo so novodobni otroci
– njihov namen in poslanstvo
– kako jih prepoznamo
– značilnosti novodobnih otrok po posameznih skupinah
– kako jih voditi na poti njihovega poslanstva
– kako prepoznati in krepiti njihove darove
– kako voditi komunikacijo
– kje postaviti zdrave meje samostojnosti
– meditacija in umirjanje
– gibanje in šport
– krepitev notranje moči
– med vrstniški odnosi

2.sklop: TEMELJI NOVODOBNEGA STARŠEVSTVA V NOVI DOBI
– kdo smo in od kje prihajamo
– kaj so energije nove dobe
– dinamika okolja in kolektivna zavest
– sprejemanje odgovornosti za svoje življenje
– vpogled v svojo preteklost
– analiza osebnosti
– ozaveščanje vzorcev in prepričanj
– življenjski namen z vidika starša
– dinamika otrok-oče-mati in njeno prepletanje
– stik z notranjim glasom
Vikend delavnica SPOZNAJTE NOVODOBNE OTROKE bo potekala v soboto in nedeljo od 10h. do 18h., z vključenim vmesnim odmorom za kosilo (1 uro in pol).

Prijave in rezervacija mest na: alenka@intuicija.si 

Prispevek za vikend delavnico je 180 EUR.

LJUBLJANA: 6.2. in 7.2.2016 / Duhovni tempelj Annai, Tbilisijska 83a, Ljubljana

MARIBOR: 2.4. in 3.4. 2016 / Center Oona, Dušanova 5, Maribor

OBALA: 9.4. in 10.4. 2016 / Duhovni tempelj Annai, Gabrovica pri Črnem Kalu 18a, Črni Kal

 

|||::
Tbilisijska 83a, Ljubljana, Slovenia