VIŠANJE OSEBNE VIBRACIJE

višanje osebne vibracije-sij prsaDelavnica za dvig osebne frekvence, opuščanje omejitev in širjenje zavesti.

O DELAVNICI:

Soočanje s starimi programi in omejitvami je ključnega pomena za dvig osebne vibracije in širjenje zavesti. Dvig osebne vibracije in širjenje zavesti pa nam omogoča, da bolj polno zaživimo svoje potenciale. Pozornost bomo posvetili izgrajevanju in povezovanju vseh teles našega Bitja (fizičnemu, mentalnemu, čustvenemu in energijskemu/duhovnemu) v harmonično celoto.

Spoznajte sebe, živite svojo resnico!

Celodnevna delavnica:
Sobota, 11. 6. 2016, od 10:30 do 17:30. Prispevek: 35 €.

Sobota, 25. 6. 2016, od 10:30 do 17:30. Prispevek: 35 €.

Lokacija: Ubrana dvorana, Celovška cesta 55, Ljubljana (nad picerijo Piramida).

PROGRAM:

  • Kako dvigniti življenjsko energijo in pomladiti telo (sklop fizičnih vaj za dvig življenjske energije, vzpostavljanje boljšega pretoka energije skozi telo, pomlajevanje, večjo gibljivost in vitalnost). Vaje so primerne tudi za udeležence brez izkušenj z jogo ali drugimi bolj zahtevnimi gibalnimi tehnikami. Še posebej priporočamo udeležencem po 40. letu!
  • Kako se povezati z višjimi dimenzijami obstoja, sidranje višje zavesti v naše telo in regeneracija DNK (Meditacija z Zvezdnimi vrati »Stargate« Več tukaj).
  • Kako opustiti omejitve iz celičnega spomina (Krog zdravljenja za opuščanje travm, strahov, blokad in starih omejitev).
  • Vaje za prizemljevanje novih energij.

Za podrobnejši program kliknite tukaj.

Delavnico vodijo:
Branka Božič, Danijel Trstenjak in Sandra Lamut, certificirani izvajalci Stargate meditacij in usposobljeni izvajalci različnih tehnik in orodij za samorazvoj in zdravljenje z več kot dvajset letnimi izkušnjami pri delu s posamezniki in skupinami

S seboj prinesite: udobna oblačila za izvajanje fizičnih vaj, morda kaj za preobleči, steklenico za vodo in dobro voljo!

Info in prijave:
Branka: branka.bozic@siol.net (041 706 439)
Sandra: sandra.lamut@gmail.com (031 767 545)

Priporočamo prijavo na posamezno delavnico. Število mest je omejeno!

PRISRČNO VABLJENI!

3Slike

StargateSimbol2
|||::
Celovška cesta 55, Ljubljana, Slovenia